Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Toto sú tri najotrasnejšie slovenské seriály. Zvoľte víťaza!

Veľká augustová anketa pokračuje tretím a záverečným kolom. Hľadáme najhorší slovenský seriál tejto sezóny! Slováci videli celkovo 13 seriálov alebo nových sérii obľúbených seriálov. Hlasovanie prebiehalo v niekoľkých kolách. V prvom kole (4.august - 10.august) ste si vyberali z 13 seriálov. V druhom kole (11.august - 17.august) ste hlasovali už len za šesť najhorších seriálov. Do tretieho kola (18.august - 24.august) postúpili už len tri seriály. V sobotu 25. augusta bude vyhlásený najhorší slovenský seriál tejto sezóny. Je to len vás, hlasujte!

18.08.2018 07:00
debata (20)
Súboj o titul najhorší seriál sezóny vrcholí. Z... Foto: TV Markíza, TV JOJ, Pravda
súboj seriálov, detektív dušo, horná dolná, semafor, Súboj o titul najhorší seriál sezóny vrcholí. Z trojice seriálov vyberáte už len "víťaza".

Posledné kolo veľkej augustovej ankety je tu! V predchádzajúcich týždňoch čitatelia Pravdy svojimi hlasmi rozhodovali o tom, ktoré slovenské seriály (ne)postúpia do boja o titul najhorší seriál uplynulej sezóny. Najlepšie z celého výberu dopadli jojkárske Prázdniny, za ne hlasovalo iba 1.2% čitateľov.

Počas predchádzajúcich siedmich dní prebiehalo druhé kolo už len so šesticou tých najhorších.

Aktuálne sa začína tretie a záverečné kolo s triom tých seriálov, ktoré boli podľa čitateľov istým spôsobom prešľap. V druhom kole „vypadli“ a zachránili sa od nelichotivého titulu tieto seriály: Susedia, Vlci a Rex.

Do finálového súboja postúpil Detektív Dušo, Horná Dolná z dielne televízie Markíza a jojkársky Semafor. Rozhodnutie o „víťazovi“ len na vás!

1. Detektív Dušo (Markíza)

Odľahčená dedinská kriminálka predstavila „slovenského Monka“, Dušo svojím šiestym zmyslom vyrieši takmer každú záhadu, aj prípad stratenej panenky Márie.

2. Horná Dolná (Markíza)

Komediálna stálica, v ktorej sa ukazuje život postavičiek v typickej slovenskej dedine.

3. Semafor (JOJ)

Seriál vykresľuje život troch najlepších priateľov, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #semafor #televízia JOJ #Horná Dolná #oseriáloch #Detektív Dušo #televízia Markíza