Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lži, tajomstvá, sklamania, opakovaná nevera. Milenky v druhej sérii pritvrdili

Televízia Markíza síce odvysielala obe série Mileniek za sebou, príbehovo boli diametrálne odlišné. Druhá séria bola lepšia a uveriteľnejšia. Televízia bola k divákom milosrdná a nespravila medzi sériami prestávku. Dej sa v pokračovaní posunul o rok, nové príbehy priniesli úplne nové a prepracovanejšie zápletky.

17.08.2018 07:00
Na svadbe najlepšej kamarátky nemohli seriálové... Foto:
Začiatok druhej série prekvapil nečakanou svadbou.
debata

Nebolo žiadnym tajomstvom, že tvorcovia nemali dostatok priestoru rozvinúť všetky vzťahové zákruty do uspokojivej podoby. Každá zo sérii mala iba šesť epizód a do toho vtesnať rovnomerne veľké príbehy štyroch žien sa jednoducho nedalo. Preto prvá séria oproti tej druhej ťahala za kratší koniec. Fingovaná smrť, eutanázia, nevery. Jednoducho toho bolo príliš.

Seriálu prospela druhá séria, keď sa životy Sandry, Kristíny, Zuzany a Miši viac utriasli a scenáristi priniesli omnoho uveriteľnejšie zápletky, v tej vzťahovej rovine. Bola tu pompézna svadba z trucu, nádej na pravú lásku, opakovaná nevera, ale aj rôzny starí kostlivci v skrini. Uzavretie seriálu bolo v podobe rôznych šťastných koncov, pretože happy end môže mať rôzne podoby, či už v podobe šťastnej rodiny alebo aj samoty. Čo všetko priniesla druhá séria?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Milenky #televízia Markíza