Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Falošná smrť, eutanázia, nevera. Aké zvraty priniesla prvá séria Mileniek?

Jeden z najlepších seriálov ostatnej televíznej sezóny - Milenky - priniesol, konečne, na obrazovky moderne poňatú drámu. Televízia Markíza zariskovala a vybočila zo svojich štandardov a s úspechom priniesla seriál, ktorý nebol primárne určený pre široké publikum. Naopak prilákal atraktívnu mladú cieľovku. Aké zvraty priniesla prvá séria?

09.08.2018 07:00
debata

Príbeh o štvorici úspešných tridsiatničiek stále nedáva spať najmä ženskej časti publika, ktorá sa veľmi ťažko zmieruje s nekompromisným verdiktom zo strany televízie, ktorá sa rozhodla nepokračovať v nakrúcaní tretej série podľa britskej predlohy.

Na jar tohto roka Markíza ponúkla divákom dvanásť epizód, respektíve dve série po šesť epizód, v ktorých sa rozohral komplikovaný príbeh nerozlučných priateliek, pričom každá z nich bola zamotaná do vlastnej vzťahovej pavučiny. Prvá šestica epizód riešila zápletky ako nevera, prvá nefalšovaná láska, ale zabrúsila aj do kontroverznejším vôd ako podozrenie na eutanáziu alebo predstieranie smrti. Pripomeňte si tie najväčšie zvraty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Milenky #televízia Markíza