Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia priklincovali Slovákov k obrazovkám. Akými zvratmi prekvapili?

Ešte mesiac zostáva do štartu druhej série obľúbených Oteckov. Pripomeňte si najzaujímavejšie momenty prvej série, ktoré vám skrátia čakanie.

03.08.2018 07:00
debata (2)

Markíza drží divákov v napätí a veľa o novom pokračovaní neprezrádza. Potvrdená je veľká herecká posila v podobe Jána Koleníka, ktorý do deja zasiahne postupne počas jesennej fázy série a stvárni mladšieho brata Tamary (Zuzana Mauréry).

Druhá séria plynulo nadviaže na finále prvej série a postavy budú pokračovať v zápletkách. Dej sa posunie o dva mesiace. Deti v škôlke dostanú prekvapenie. Malé prasiatko, ktoré sa stane maskotom škôlky. Linda si bude musieť prejsť uličkou hanby po tom, ako utiekla spred oltára. Všetko jej bude stále pripomínať jej mama. Stále nezabudla na Tomáša, ktorý sa jej počas leta radšej vyhýbal a pokúšal sa budovať si vzťah s Martinou. Tradičný chaos bude vládnuť u Vlada v pizzérii, kde bude vypomáhať tehotná Lucia. Stále budú panovať dohady o tom, kto je otcom jej dieťaťa. Otcovstva sa nebude chcieť vzdať aj Krtko. Alex s Emmou budú pátrať po Maxovi, ktoré si odviedla jeho matka. Dusno pokračuje aj medzi Marekom a Peťuškou a Tamarou.

Kým však príde na obrazovky pokračovanie, pripomeňte si niekoľko najzaujímavejších momentov z prvej série.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza