Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Neviete sa dočkať pokračovania Oteckov? Pozrite si prvé promo k druhej sérii

Markizácki Oteckovia si v prvej polovici tohto roka úplne podmanili slovenských divákov. Seriál má za sebou megaúspešnú prvú sériu, tá druhá sa už pripravuje.

12.07.2018 07:00
Oteckovia, Foto:
Presný dátum štartu druhej série Oteckov stále nie je známy.
debata

Denný seriál je mimo obrazoviek už viac ako mesiac, keby však televízia dodržala pôvodné plány, Oteckovia by mali omnoho dlhšiu prestávku. Pôvodne mala mať prvá série 80 epizód. Rekordná sledovanosť, ktorú seriál deň čo deň prinášal však tieto plány zmenili a diváci sa tak dočkali až tridsiatky epizód navyše. Začiatkom júna teda sa seriál lúčil so 110 epizódami na konte.

Pokračovanie príbehov štvorice oteckov sa už vo veľkom nakrúca niekoľko týždňov, Markíza má dostatok predtočených epizód, aby počas leta mohol štáb viac oddychovať. Len minulý týždeň sa k obsadeniu pridal Ján Koleník, ktorého príchod bol avizovaný ešte na jar. Koleník stvárni brata Tamary (Zuzana Mauréry) a jeho postava sa objaví počas neskoršej jesene.

Aby bolo čakanie o trošku kratštie, Markíza zverejnila prvé promo k druhej sérii, ktoré poodhalí aspoň malé čriepky o ďalšom pokračovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza