Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vražda na ulici, poprava alebo divoká streľba. Za sklom neustále šokovalo

Druhá séria zarezonovala aj tvrdým vyobrazením násilia, vrážd a rôznych komplotov v podsvetí, ale aj na najvyšších miestach. Pripomeňte si zlomové momenty.

25.07.2018 07:00
debata (2)

Počas osemdielneho pokračovania, ktoré televízia JOJ odvysielala počas tohtoročnej jari nebola žiadna z postáv v bezpečí. Teda až vybraní jedinci, ktorí boli nedotknuteľní. Aby sa ochránili neváhali obetovať „bežných pešiakov“. Tvorcovia, oproti prvej série, poriadne pritvrdili a to sa hovorila, že úvodná séria bola poriadne realistická. Druhá séria sa už nedržala vôbec späť.

Stále sa špekuluje o možnom pokračovaní, ktorá po všetkých politicko-spoločenských udalostiach by našla inšpiráciu práve v nich. Ďalšie pokračovanie by však mohlo priniesť ešte kontroverznejšie príbehy, ktoré by divákom priklincovali k obrazovkám.

Stále však púta pozornosť aj druhá séria, pripomeňte si najšokujúcejšie momenty, v ktorých nechýba vražda nevinnej ženy uprostred dňa, poprava mafiánskeho bossa, zinscenovaná vražda nevinnej Leny alebo aj šteklivá scéna skvelej Zuzany Mauréry.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Za sklom #oseriáloch