Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koleník už nakrúca druhú sériu Oteckov! Pozrite si prvú fotku z pľacu

To, že obľúbený herec Ján Koleník po rokoch prestúpil do Markízy sa už nejaký čas vie. Rovnako aj to, že bude súčasťou novej série Oteckov. Do rozbehnutého vlaku naskočil len v stredu, keď mal prvý natáčací deň a podelil sa s prvou fotografiou.

05.07.2018 07:00
debata (6)

„Ján Koleník sa v seriáli Oteckovia objaví na jeseň, pričom nie hneď od úplného začiatku. Nenahradí žiadneho z hercov, ktorí úspešne stvárňujú štyroch obľúbených oteckov, ale doplní ich herecký tím ako piaty. Bude to mladší brat postavy Tamary, teda herečky Zuzany Mauréry,“ hovorí v oficiálnom stanovisku riaditeľ PR a marketingu Michal Borec.

Slová Borca podporuje aj fakt, že nové epizódy sa zatiaľ nakrúcajú bez prestávky, aj napriek tomu, že samotný seriál má už takmer mesiac prestávku vo vysielaní. Televízia má teda predtočených niekoľko desiatok epizód z prvých mesiacov tohto roka, dlhoočakávaný príchod Koleníka bude skutočne postupný a objaví sa zrejme až neskôr počas jesene.

Po veľkom televíznom prestupe sa Koleníkovi otvorila cestu k viacerým projektom. Markíza ho zlákala na účasť v novinke s názvom Autoškola. Pôjde o komediálny seriál o rodine, ktorá sa nedobrovoľne dáva dokopy a pre vidinu lepšieho zajtrajšku je ochotná lavírovať aj na hrane zákona. Herec sa v Markíze poslednýkrát objavil v roku 2006 v pokuse o denný seriál Medzi nami.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza