Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čaká ich nové bláznivé dobrodružstvo! Jojka už nakrúca tretie Prázdniny

Kamery sa opäť naplno rozbehli. Jojkársky štáb sa opäť presunul na Myjavu, kde sa v týchto dňoch rozbehlo nakrúcanie už tretej série Prázdnin.

06.08.2018 07:00
rodina marcinekových, igonda, greppelová, Foto:
Marcinekovci zo seriálu Prázdniny.
debata

Rodinný seriál sa stal pred dvoma rokmi nečakaný hit televízie. Sledovanosť zlomila všetky rekordy a preto nebolo prekvapením, keď túto jar sa objavila aj druhá séria. Tá sa stala najúspešnejším programom tejto jari. Žánrovo podobný Hotel alebo Semafor sa Prázdninám ani len nepriblížil. Desaťdielnu sériu Jojka nasadila dvakrát do týždňa – streda a piatok. V tieto dni seriál drvil konkurenciu.

Najviac potrápil markizácke Milenky, ktoré sa s ním na začiatku ich vysielania stretli. Roztomilý príbeh o rodinnej dovolenke zatlačil modernú drámu o štvorici žien a počas ich stretov sa Milenky nevedeli vyškriabať na prvé miesto v sledovanosti. Ich čas prišiel, až po skončení Prázdnin. V týchto dňoch sa rozbehlo nakrúcanie už tretej série. Tá sa do vysielania dostane zrejme až v roku 2019. Divákov čaká počas tohtoročných Vianoc aj špeciálna zimná epizóda.

Dobrou správou je, že obsadenie tretej série zostáva bez zmeny, fanúšikovia sa teda môžu tešiť na ďalšiu milú sériu s tvárami, na ktoré sú zvyknutí. Televízia zverejnila aj prvé fotografie z nakrúcania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #televízia JOJ #oseriáloch