Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Súboj vrcholí! Toto sú tri top slovenské seriály, vyberte víťaza

Je tu tretie a záverečné kolo letného súboja seriálov. Počas minulého týždňa ste si vybrali top trojku najlepších slovenských seriálov, teraz z nej vyberiete víťaza! Slováci videli celkovo 13 seriálov alebo nových sérii obľúbených seriálov. Hlasovanie prebiehalo v niekoľkých kolách.

21.07.2018 07:00
súboj seriálov, za sklom, oteckovia, inšpektor... Foto:
Do tretieho a záverečného kola postúpili seriály Za sklom, Oteckovia a Inšpektor Max. Teraz nastal čas vybrať jedného víťaza!
debata

V prvom kole (7.júl – 13.júl) ste si vyberali z 13 seriálov. V druhom kole (14.júl – 20.júl) ste hlasovali už len za šesť najlepších seriálov. Do tretieho kola (21.júl – 27.júl) postúpili už len tri seriály. V sobotu 28. júl bude vyhlásený najobľúbenejší slovenský seriál tejto sezóny. Je to len vás, hlasujte!

Do záverečného rozstrelu postúpili tri, podľa vás, najlepšie slovenskej seriály uplynulej televíznej sezóny. Seriály sú zoradené podľa toho, ako sa umiestnili v druhom kole: prvé miesto uhral seriál Za sklom, nasledujú Oteckovia a prvú trojku uzavrel Inšpektor Max. Ďalej nepostúpili Milenky, Susedia a Prázdniny. Teraz už vyberáte len jedného víťaza!

1. Za sklom (JOJ)

Vyšetrovateľ Tibor Maxovský (Tomáš Maštalír) odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, tentokrát v podobe medzinárodného obchodu so zbraňami. Na pomoc dostane novú, na všetko odhodlanú parťáčku Hanu (Zuzana Kanócz). Po úvodných nezhodách si k sebe nájdu cestu a budú si navzájom oporou, až po zásadný zlom, ktorý všetko zmení. Bývalý Maxov kolega Noro (Ján Koleník) je novou pravou rukou mafiána Slančíka (Jiří Bartoška) a pre políciu často aj hlavným podozrivým.

2. Oteckovia (Markíza)

Najväčší hit posledných rokov má v rukách Markíza. Oteckovia sa zamerali na príbehy Tomáša (Fašiang), Vlada (Tůma), Mareka (Kobielsky) a Alexa (Deák), ktorí spoločne prežívajú strasti, ale aj slasti rodinného a pracovného života. Počas rôznych príbehov, ktoré prináša život každý deň zistia, že úloha otcov a manželov nie je vôbec jednoduchá, ak ju chcú vykonávať čo najlepšie.

3. Inšpektor Max (RTVS)

Jedenásťdielny seriál Inšpektor Max reflektuje stav spoločnosti, mapuje chronické problémy ako sú korupcia, kriminalita, bezzubá justícia a každodenné negatívne spoločenské javy, ktoré prinášajú napätie a vyhrotené situácie. Každá epizóda seriálu ponúka uzavretý kriminálny príbeh, no zároveň sú všetky spojené hlavnou kriminálnou linkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Za sklom #Inšpektor Max #oseriáloch #Oteckovia