Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Takto ste sa so Susedmi ešte nezabavili. Pozrite si pokazené zábery

Susedia už sú niekoľko týždňov mimo obrazoviek, no baviť neprestávajú. Televízia Markíza ponechala partičku susedov na obrazovkách poriadne dlho. "Návratová" séria mala až 25 epizód, čo je na slovenské pomery nezvyčajný úkaz. Hoci seriál v prvých mesiacoch prinesil nadštandardné výsledky, dlhé vysielanie im celkovo neprospelo. Unavili sa nielen diváci, ale samotné námety.

09.07.2018 07:00
debata
Susedia si užívajú letný oddych, na jeseň sa... Foto: TV Markíza
susedia, Susedia si užívajú letný oddych, na jeseň sa vrátia s novou sériou.

Markíza však Susedom nemieni dopriať dlhý oddych. Krátko po skončení ešte aktuálnej série sa potvrdilo nakrúcanie ďalších dielov. Televízia má ambíciu priviesť Susedov späť ešte túto jeseň.

Značne vyčerpaný námet bude mimo len počas leta. Krátka prestávka vo vysielaní sa v konečnom dôsledku môžu televízii veľmi rýchlo vypomstiť. Diváci trpezlivo čakali viac ako desať rokov na návrat obľúbených postavičiek. Teraz, keď sú späť, tak sú vyžmykávané ako citrón a fanúšikovia sa ich môžu veľmi rýchlo prejesť počas ďalšej sezóny.

Ich výkon ku koncu tejto série výrazne klesal. Tento formát by si mal oddýchnuť minimálne do začiatku budúceho roka a nielen on. Výdych potrebujú aj diváci, aby sa prirodzene obnovila ich zvedavosť na ďalšie šialené nedorozumenia obyvateľov bytového domu.

Nakrúcanie sitkomu okrem vydarených záberov prináša veľa vtipných situácií a slovných nedorozumení. O to viac zábavy však zažíva obsadenie pri pokazených záberoch. Pozrite si to najlepšie z pokazených záberov zo 4. série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #oseriáloch #televízia Markíza