Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Súboj pokračuje! Vyberte top trojku slovenských seriálov

Je tu druhé kolo letného súboja seriálov. Počas minulého týždňa ste si vybrali šesticu najlepších slovenských seriálov, teraz z nich vznikne top trojka. Slováci videli celkovo 13 seriálov alebo nových sérii obľúbených seriálov. Hlasovanie bude prebieha v niekoľkých kolách. V prvom kole (7.júl - 13.júl) ste si vyberali z 13 seriálov. V druhom kole (14.júl - 20.júl) hlasujete už len za šesť najlepších seriálov. Do tretieho kola (21.júl - 27.júl) postúpia už len tri seriály. V sobotu 28. júl bude vyhlásený najobľúbenejší slovenský seriál tejto sezóny a následne bude informovaná televízie, ktorému patrí. Je to len vás, hlasujte!

14.07.2018 07:00
súboj seriálov, milenky, oteckovia, za sklom,... Foto:
Do druhého kola postúpili Oteckovia, Za sklom, Milenky, Inšpektor Max, Susedia a Prázdniny. Do tretieho kola postúpia len tri najlepšie.
debata (3)

Do druhého kola postúpila táto šestica (seriály sú zoradené v poradí, ako sa umiestnili v prvom kole): Susedia, Oteckovia, Za sklom, Milenky, Inšpektor Max, Prázdniny. Ďalej nepostúpili: Horná Dolná, Vlci, Hotel, Kuchyňa, Detektív Dušo, Rex, Semafor.

1. Susedia (Markíza)

Pôvodná zostava sa vrátila v plnej paráde! Dobre známe postavičky sa objavia v nových situáciách a príbehoch a sú pripravení – najmä – pobaviť divákov, ktorí čakali na pokračovanie dlhé roky. František (Peter Marcin), László (Andy Kraus), Zuzana (Zuzana Tlučková) a Ildikó (Viki Ráková) sú o desať rokov starší a to so sebou prináša nové témy na zápletky.

2. Oteckovia (Markíza)

Najväčší hit posledných rokov má v rukách Markíza. Oteckovia sa zamerali na príbehy Tomáša (Fašiang), Vlada (Tůma), Mareka (Kobielsky) a Alexa (Deák), ktorí spoločne prežívajú strasti, ale aj slasti rodinného a pracovného života. Počas rôznych príbehov, ktoré prináša život každý deň zistia, že úloha otcov a manželov nie je vôbec jednoduchá, ak ju chcú vykonávať čo najlepšie.

3. Za sklom (JOJ)

Vyšetrovateľ Tibor Maxovský (Tomáš Maštalír) odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, tentokrát v podobe medzinárodného obchodu so zbraňami. Na pomoc dostane novú, na všetko odhodlanú parťáčku Hanu (Zuzana Kanócz). Po úvodných nezhodách si k sebe nájdu cestu a budú si navzájom oporou, až po zásadný zlom, ktorý všetko zmení. Bývalý Maxov kolega Noro (Ján Koleník) je novou pravou rukou mafiána Slančíka (Jiří Bartoška) a pre políciu často aj hlavným podozrivým.

4. Milenky (Markíza)

Milenky ukázali životy štyroch priateliek – právničky, lekárky, realitnej maklérky a ženy v domácnosti – vo veku medzi 30 – 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej ceste životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzájom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia, ale aj vtipných situácií a láskavého humoru.

5. Inšpektor Max (RTVS)

Jedenásťdielny seriál Inšpektor Max reflektuje stav spoločnosti, mapuje chronické problémy ako sú korupcia, kriminalita, bezzubá justícia a každodenné negatívne spoločenské javy, ktoré prinášajú napätie a vyhrotené situácie. Každá epizóda seriálu ponúka uzavretý kriminálny príbeh, no zároveň sú všetky spojené hlavnou kriminálnou linkou.

6. Prázdniny (JOJ)

Rodinný komediálny seriál nadviazal na odkaz legendárneho filmu S tebou mě baví svět a ukázal trojicu otcov, šesticu detí, bez prítomnosti matiek, ktorí sa počas letných prázdnin rozhodli podujať na roztomilé dobrodružstvo. Nenáročný žáner plný bláznivých a humorných situácií, ktoré sú zo života každej rodiny, naplno opantal divákov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #susedia #Za sklom #Inšpektor Max #oseriáloch #Oteckovia #Milenky