Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia budú pokračovať! Na jeseň sa vrátia s novou sériou

Televízia Markíza potvrdzuje vznik ďalších epizód legendárneho sitkomu, ktorý sa začiatkom roka vrátil po viac desiatich rokoch. Nové epizódy by sa mali vrátiť už na jeseň. Susedov tak čaká iba letná prestávka.

29.06.2018 07:00
susedia Foto:
"Návratová" séria Susedov mala nakoniec 25 epizód, v tej poslednej spoločne odišli na letnú dovolenku. Obľúbený sitkom sa vráti už na jeseň.
debata (2)

Sitkom sa udržal na obrazovkách šesť mesiacov vďaka 25 epizódam, ktoré sa stihli vyrobiť. Pôvodne to vyzeralo tak, že „návratová“ séria bude mať len desať epizód. Sledovanosť v prvých mesiacoch lámala rekordy a tak si televízia poistila kontinuálnu výrobu ďalších premiér. Vďaka nenáročnej výrobe sa nové epizódy stihli pripravovať bez prestávky.

Prvá epizóda doteraz drží tohtoročný rekord v sledovanosti, celkovo si ju pozrelo až 1 056 000 divákov, žiadny iný program doteraz nemal také čísla. Ostatné epizódy postupne klesali aj v počte divákov aj v podieloch na trhu. Drvivá väčšina epizód však bola jednotkou na trhu.

Priemerne si každú epizódu pozrelo celkovo až 579-tisíc Slovákov a priemerný podiel najnovšej série bol na úrovni 31.7%, čo sú vysoké nadpriemery, preto nie je žiadnym prekvapením, že Markíza potvrdzuje pokračovanie nakrúcania. Nové epizódy by sa mali objaviť už túto jeseň, pravdepodobne to bude hneď v septembri.

„Obrovský divácky záujem sprevádzaný výbornými výsledkami sledovanosti nás presvedčili, že výroba ďalších epizód má zmysel. Diváci sa môžu tešiť na nové príbehy kultových seriálových postáv, ktoré budú opäť plné osvedčeného humoru a bláznivých nedorozumení,“ uviedol PR manažér Markízy Lukáš Kočíšek.

Vznik novej série potvrdili bezprostredne po skončení poslednej epizódy aj samotní herci, prostredníctvom videa na Instagrame.

Takto zhodnotili hlavní aktéri 25 častí 4. série. #susedia #leto #hodnotenie #pozeramsusedov

A post shared by Susedia (@susedia.official) on

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #oseriáloch #televízia Markíza