Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezdy iných seriálov na vedľajšej koľaji! Aj v tomto bol Semafor unikátny

Jojka počas tejto jari ponúkla divákom, okrem iného, aj komediálnu novinku Semafor o trojici rozdielnych tridsiatnikov, ktorí sú nerozlúčnými priateľmi. Seriál vykresľuje ich životy poriadne farebne, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu. Diváci niekoľko týždňov spoznávali trojicu čudákov a videli len svet pred kamerami. Lenže seriál skrýva naozaj zaujímavé zákulisie. Prečítajte si tretiu a záverečnú časť o tom, čo sa dialo za kamerami. Toto ste o Semafore nemali šancu vedieť!

28.06.2018 07:00
semafor, seriál semafor, slávka halčáková, naši, Foto:
V jednej epizóde sa objavila herečka Slávka Halčáková a chalani zo seriálu Naši.
debata

Seriál je výnimočný aj tým, že sa tam vystriedalo 240 epizódnych postáv, režisér Begányi chcel mať aj v malých postavách vynikajúcich hercov, ktorí vedia humor posunúť. Vo vedľajších úlohách si preto zahrali napríklad Zuzana Kocúriková, Andrea Karnasová, Rebeka Poláková, Aneta Parišková, Rebeka Poláková, Peter Šimun, Zuzana Marošová, Eva Rysová, Veronika Strapková, Slávka Halčáková, Jaro Slávik, Diana Mórová, chalani zo seriálu Naši, Mako Hindy, Filip Kaňkovský, Lucia Vráblicová, Robo Mikla, Števo Martinovič, Vlado Černý, hudobná skupina Catastrophy, Michal Noga, Kamil Mikulčík. Aké úlohy si zahrali známe tváre?

Ako hosťujúci herci sa predviedol spevák z... Foto: TV JOJ
semafor, seriál semafor, robo mikla, filip kaňkovský, Ako hosťujúci herci sa predviedol spevák z prvej slovenskej Superstar Robo Mikla, ale aj herec Filip Kaňkovský zo seriálu 1890.

Darina – Zuzana Kocúriková

Mirova mama síce už dávno nemá 18, duchom je však stále mladá a vedie neviazaný životný štýl so všetkým, čo k tomu patrí. S Mirovým otcom nežije, o to viac lásky venovala svojmu Miruškovi. Napriek tomu však nemá problém si zo svojho syna sústavne uťahovať a skvele sa zabáva na jeho trampotách. Všetko treba brať s nadhľadom, to je Darinkina životná filozofia.

Nika – Zuzana Marošová

Jediná žena, ktorá Renému pomotala hlavu. Reného kamaráti ju majú za hysterku, zo všetkého robí drámu. V minulosti spolu už chodili, ale Nika mu dala košom, čo Reného zdevastovalo. Akonáhle sa však k nemu rozhodla vrátiť, René na všetko to utrpenie zabudol a slepo sa k nej vrátil.

Lenka – Petra Milerová

Reného nový objav Lenka je slobodná duša – precestovala sama celý svet a spoznala množstvo nových ľudí. René má však chrobáka v hlave – čo ak tých ľudí, resp. mužov bolo až primnoho?

Renáta – Broňa Kováčiková

Reného menovkyňa je všetko, len nie jemné žieňa – je to zarytá futbalová fanynka, ktorá v rámci verejnoprospešných prác organizuje detské oslavy. Aký trestný čin spáchala nevedno, avšak Reného jej temná minulosť neodradí.

Oľga – Lucia Vráblicová

Nacvičovanie firemných „tančekov“ s Mirom si Olinka ako vrchol svojej kariéry určite nepredstavovala. Je to však 100% profesionálka, ktorá neváha Mirove chabé znalosti z hudobnej teórie nasmerovať tým správnym smerom. A to aj za cenu podkopávania jeho autority.

Michaela – Rebeka Poláková

Distingvovaná tajuplná Mišel pripravila Renému nezabudnuteľné rande za prítomnosti jej otca intelektuála, odborníka na francúzsku kultúru. René rande zvládol svojím typickým neohrabaným štýlom, niektoré fakty o sebe nafúkol, niektoré radšej zamlčal. Mišel s otcom mu však o sebe tiež nepovedali všetko. Otca si zahral Peter Šimun (Vlci).

V Semafore sa mihla aj herečka Zuzana Marošová,... Foto: TV JOJ
semafor, seriál semafor, zuzana marošová, V Semafore sa mihla aj herečka Zuzana Marošová, ktorá sa snaží o reštart svojej kariéry.

V ďalších epizódnych úlohách sa objavíl aj Michal Noga ako agent v realitnej kancelárii, Števo Martinovič, ten si zahral mestského policajta. Po dlhšej odmlke sa objavila aj Eva Rysová, známa z Búrlivého vína ako psíčkarka, ktorá stretáva Tomáša Maštalíra pri venčeni a vždy majú konfrontáciu. Tomáš alias Miro si neupratuje po psovi exkrementy.

V jednej z epizóda sa objavil aj Thomas Puskailer, ktorý si strúhol úlohu homosexuálneho stewarda Erika (šmátrala) – kolegu a kamaráta Monči, ktorý sa k nej správa až priveľmi intímne. Miro žiarli a poprosí Reného, aby mu to priateľstvo ručne stručne vysvetlil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #semafor #televízia JOJ #oseriáloch