Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Z Jána Koleníka bude čoskoro Otecko

Najväčší seriálový hit posledných rokov dostane od druhej série novú posilu. K štvorici Oteckov pribudne piaty člen a bude ním Ján Koleník.

31.05.2018 09:53
ján koleník, koleník, Foto:
Herec Ján Koleník.
debata (1)

Televízia Markíza ukončí vysielanie prvej série Oteckov 7. júna po 110 epizódach. Pôvodne mala mať len 80. Pre rekordnú sledovanosť pokračovala výroba premiér kontinuálne, čo dovolilo televízií predĺžiť úvodnú sériu bez prestávky. Nakrúcanie ďalšej série pokračuje bez prestávky a aktuálne sa pripravujú epizódy, ktoré odštartujú v rámci jesennej štruktúry a tie budú súčasťou už druhej série obľúbených Oteckov.

Pred časom Markíza zverejnila informáciu o veľkom hereckom úlovku. Herec Ján Koleník po dvanástich rokoch opäť zamieril do Záhorskej Bystrice a opustil televíziu JOJ, pre ktorú bol dlhé roky jednou z hlavných tvárí seriálov. Účinkoval v Paneláku, Keby bolo Keby, Zoo, Divokých koňoch, 1890, Za sklom.

Po veľkom televíznom prestupe sa Koleníkovi otvorila cestu k viacerým projektom. Markíza ho zlákala na účasť v novinke s názvom Autoškola. Pôjde o komediálny seriál o rodine, ktorá sa nedobrovoľne dáva dokopy a pre vidinu lepšieho zajtrajšku je ochotná lavírovať aj na hrane zákona. Herec sa v Markíze poslednýkrát objavil v roku 2006 v pokuse o denný seriál Medzi nami.

Koleník svoju účasť v Oteckoch naznačil v aprílovom rozhovore pre Pravdu, keď v rámci svojich najbližších plánov, okrem iného, povedal, že na Markíze bude súčasťou obľúbeného rodinného seriálu.

„Ján Koleník sa v seriáli Oteckovia objaví na jeseň, pričom nie hneď od úplného začiatku. Nenahradí žiadneho z hercov, ktorí úspešne stvárňujú štyroch obľúbených oteckov, ale doplní ich herecký tím ako piaty. Bude to mladší brat postavy Tamary, teda herečky Zuzany Mauréry,“ hovorí v oficiálnom stanovisku riaditeľ PR a marketingu Michal Borec. Zaujímavosťou je, že Koleník aktuálne nakrúca rozprávku „Když draka bolí hlava“, kde sa objaví v úlohe kráľa a kráľovnou je práve Zuzana Mauréry.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #oseriáloch #Oteckovia #televízia Markíza