Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia dostávajú stopku, odchádzajú na zaslúžený odpočinok

Markíza už začiatkom júna ukončí vysielanie mimoriadne obľúbených Oteckov, ktorým televízia dopraje letnú prestávku. Z obrazoviek zmizne už vo štvrtok 7. júna.

30.05.2018 07:00
oteckovia, fašiang, deák, kobielsky, tuma, Foto:
Oteckov čaká letná pauza, Markíza s nimi ráta aj naďalej.
debata (3)

Oteckovia prinášajú čoraz lepšie výsledky sledovanosti, ktoré postupne stúpali od začiatku vysielania. Seriál odíde po polročnom vysielaní a v poradí 110. epizóde. Pôvodne mala mať prvá séria 80 častí, vďaka megaúspechu a častokrát rekordným výkonom sa plynulo pokračovalo vo výrobe premiér a úvodná séria sa tak predĺži o 30 epizód. Markíza svoj nový denný seriál poriadne vyžmýkala už počas prvej sezóny.

Od 8. júna ich nahradia Rodinné prípady, ktoré televízia bude ponúkať na striedačku v reprízovom a premiérovom vydaní. Aktuálne sa tento formát vysiela buď doobeda alebo v noci. Po mesiacoch sa tak tento formát opäť dostane do atraktívnejšieho vysielacieho času.

Diváci však nemusia zúfať, Markíza v plnom prúde nakrúca ďalšie pokračovania, ktoré sa dostanú do vysielania už čoskoro.

„Sme veľmi radi, že sa nám podarilo priniesť na obrazovky seriál, vďaka ktorému sa každý pracovný podvečer stretávajú doslova celé rodiny a spoločne si vychutnávajú svieže príbehy štvorice oteckov, ktoré sú plné pútavých zápletiek, ale aj humoru. Oteckovia už od svojho štartu dosahujú vynikajúce výsledky sledovanosti a tešia sa mimoriadne pozitívnej diváckej odozve. Po letnej prestávke sa preto diváci TV Markíza môžu tešiť na ďalšie premiérové časti, v ktorých do deja vstúpia aj nové postavy,“ uviedol PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

Ďalšie vysielanie Oteckov je nateraz zahalené rúškom tajomstva. Televízia nekonkretizuje, aká dlhá bude letná pauza. V predchádzajúcich rokoch, keď ešte valcovalo obrazovky Búrlivé víno, tak sa premiérové epizódy začali vysielať ešte koncom augusta. Markíza nečakala na september a ostrý štart novej televíznej sezóny.

Aká bude ďalšia televízna sezóna, to sa ešte nevie. Jedno je isté, že najmä komerčné televízie opäť zvedú vyostrený boj o diváka a budú sa predbiehať o každý deň.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #oseriáloch #Oteckovia