Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Za sklom naďalej boduje, prekonáva Semafor aj Hotel

Krimininálka Za sklom má za sebou tretí a predposledný týždeň vo vysielaní a konečne sa podarilo Jojke prelomiť začarovaný kruh s nižšou sledovanosťou seriálov.

17.05.2018 11:26
za sklom 2, ján koleník, noel czuczor, jiří... Foto:
Zľava: Noel Czuczor, Ján Koleník a Jiří Bartoška v druhej sérii Za sklom.
debata (3)

Pôvodne sa zdalo, že reštart vysielania druhej série nebude pre Jojku úspechom. Reprízovaná prvá epizóda zopakovala takmer rovnaký výkon ako v novembri, na úrovni 15% podielu na trhu. Hodnotovo sa približovala skôr k Hotelu. Druhý týždeň však znamenal vzostup diváckej priazne a Za sklom bolo jednotkou na trhu. Tretiu epizódu sledovalo 345-tisíc Slovákov starších ako 12 rokov. Počet divákov sa premietol aj do najvyššej sledovanosti s trhovým podielom 15.9%.

Štvrtá epizóda vysielaná len v stredu si opäť polepšilo oproti minulému týždňu. Výkon seriálu podrástol na 17% podiel na trhu. Zaujímavosťou je, že Za sklom obľubujú najmä muži. V kategórii 35–44 rokov dosiahli epizódy až 9.8% sledovanosť s 22.6% podielom na trhu.

Tento týždeň kriminálka potvrdila rast sledovanosti. Piata epizóda dosiahla už 6.1% rating a 17.5% podiel na trhu. Pochopiteľne, jednotkou bol hokej, ktorému jeden z najdrahších seriálov Jojky nemôže konkurovať. Úspechom je, že si aj napriek tomu drží stabilné a mierne rastúcu sledovanosť.

Za sklom 2 Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Tomáš Maštalír ako vyšetrovateľ Tibor Maxovský.

Šiesta epizóda vysielaná len včera opäť potvrdila, že sa Za sklom podarilo prelomiť hodnoty, ktoré donedávna dosahovali seriály Semafor a Hotel. Tie k svojmu koncu sa dokonca približovali len k 10% podielu. Stredajšia epizóda potvrdila utorkový trend a Jojke priniesla opäť 6% sledovanosť a 17.5% podiel na trhu.

Oproti prvej sérii tá druhá je dosahuje menšiu sledovanosť, na druhú stranu oproti novembrovej prvej premiére, nové epizódy opäť naberajú divákov. Budúci týždeň sa vysielanie druhej série uzavrie. Podľa hovorkyne televízie Lucie Kulihovej rozhodnutie o tretej sérii ešte nepadlo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Tomáš Maštalír #Ján Koleník #Za sklom #oseriáloch