Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Ktorý slovenský komediálny seriál je najlepší?

Počas posledných mesiacov mohli diváci vidieť veľa žánrovo rôznorodých seriálov. Do popredia sa však dostal komediálny žáner. Vrátili sa Susedia, pribudla novinka Kuchyňa, pokračovala Horná Dolná, objavil sa Semafor, Hotel. Všetky mali jedinú ambíciu, pobaviť Slovákov, pričom každý z nich je špecifický a je mu pripisovaná rozdielna kvalita. Zvoľte si v ankete top slovenský komediálny seriál!

26.05.2018 07:00
debata (16)

1. Susedia (Markíza)

Pôvodná zostava sa vrátila v plnej paráde! Dobre známe postavičky sa objavia v nových situáciách a príbehoch a sú pripravení – najmä – pobaviť divákov, ktorí čakali na pokračovanie dlhé roky. František (Peter Marcin), László (Andy Kraus), Zuzana (Zuzana Tlučková) a Ildikó (Viki Ráková) sú o desať rokov starší a to so sebou prináša nové témy na zápletky.

2. Kuchyňa (Markíza)

Seriálová novinka vychádza z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, ktorý televízii v čase vysielania zaisťoval pozíciu jednotky na trhu a dočkal sa pozitívnych ohlasov aj pri vysielaní v USA. Na rozdiel od pôvodnej verzie sa slovenská adaptácia odohráva v nádhernom prostredí Nízkych Tatier. Hlavný hrdina, Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii.

3. Horná Dolná (Markíza)

Komediálna stálica, v ktorej sa ukazuje život postavičiek v typickej slovenskej dedine.

4. Semafor (JOJ)

Seriál vykresľuje život troch najlepších priateľov, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu.

5. Hotel (JOJ)

Ústredný príbeh seriálu sa začína v momente, keď sa Dorota chystá na vlastnú svadbu v hoteli, príde však na to, že ju jej snúbenec len využíva a podvádza, a preto svadbu zruší. Aby dokázala zaplatiť účet za nevydarenú svadbu, musí sa v hoteli zamestnať. Zoznámi sa s manažérom Romanom, s ktorým si postupom času vytvoria romantické puto. Obaja zároveň riešia patálie s rôznorodými hosťami, ale aj so zamestnancami hotela.

6. Prázdniny (JOJ)

Rodinný komediálny seriál nadviazal na odkaz legendárneho filmu S tebou mě baví svět a ukázal trojicu otcov, šesticu detí, bez prítomnosti matiek, ktorí sa počas letných prázdnin rozhodli podujať na roztomilé dobrodružstvo. Nenáročný žáner plný bláznivých a humorných situácií, ktoré sú zo života každej rodiny, naplno opantal divákov.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #semafor #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #seriál Kuchyňa #seriál Hotel