Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Susedia verzus Kuchyňa. Ktorý sitkom vás baví viac?

Televízia Markíza počas pondelkových večerov stavila na humor. Už mesiace divákov bavia Susedia, neskôr sa pridala novinka Kuchyňa. Pôvodnú tvorbu dopĺňa Kredenc. Oba sitkomy majú stabilnú divácku základňu. Susedia neohrozene kraľujú a konkurencii nedávajú šancu, prekvapuje však aj Kuchyňa. Tá ťaží zo silnej nábehovej krivky, ktorú jej tvoria Susedia a má lepšiu sledovanosť ako výpravnejšie Milenky. Diváci si - očividne - našli aj do Kuchyne. Rozhodnite, kto seriál je lepší v humore? Hlasujte!

19.05.2018 07:00
kuchyňa, seriál kuchyňa, samo spišák, marián... Foto:
Samo Spišák a Marián Čekovský v seriáli Kuchyňa.
debata (1)

1. Susedia

Pôvodná zostava sa vrátila v plnej paráde! Dobre známe postavičky sa objavia v nových situáciách a príbehoch a sú pripravení – najmä – pobaviť divákov, ktorí čakali na pokračovanie dlhé roky. František (Peter Marcin), László (Andy Kraus), Zuzana (Zuzana Tlučková) a Ildikó (Viki Ráková) sú o desať rokov starší a to so sebou prináša nové témy na zápletky. Vo svojej podstate sa však veľmi nezmenili. Svoje základné charaktery si zachovali, len sa jemne posunuli ich životy vďaka skúsenostiam a novým životným podmienkam.

Seriál Kuchyňa Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Samo Spišák a Marián Čekovský v seriáli Kuchyňa.

2. Kuchyňa

Seriálová novinka vychádza z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, ktorý televízii v čase vysielania zaisťoval pozíciu jednotky na trhu a dočkal sa pozitívnych ohlasov aj pri vysielaní v USA. Na rozdiel od pôvodnej verzie sa slovenská adaptácia odohráva v nádhernom prostredí Nízkych Tatier. Hlavný hrdina, Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #TV Markíza #oseriáloch #seriál Kuchyňa