Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Za sklom je za rohom. Bárta, Pauhofová, Kramár, Czuczor prekvapia v 2.sérii

Napätie stúpa. Od návratu kriminálky Za sklom delí zvedavých divákov už iba niekoľko dní. Premiéra je stanovená na 1.mája. Druhá séria dostane priestor dvakrát do týždňa, vždy v utorok a stredu od 20:35 na Jojke.

26.04.2018 07:00
tomáš maštalír, za sklom 2 Foto:
Tomáš Maštalír ako vyšetrovateľ Tibor Maxovský.
debata (1)

Okrem kontroverznej zápletky a stálic z prvej série ako sú Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Jiří Bartoška alebo Kamila Magálová sa diváci môžu tešiť na viacero nových postáv, ktoré poriadne zamiešajú dejom. Nové postavy posilnia obe strany barikády a diváci zostanú poriadne prekvapení, keď uvidia obľúbených hercov v diametrálne odlišných úlohách, ako boli doteraz zvyknutí. Kto pribudne v druhej sérii?

Hana Letrichová (Zuzana Kanócz)– vyšetrovateľka z finančnej jednotky NAKA, neskôr parťáčka Maxa. Hana je bezdetná a momentálne bez partnera. Čo sa týka vzťahov, nie je schopná, ani ochotná, investovať sa v nich dlhodobo.

Riky (Noël Czuczor)– Slančíkova pravá ruka. Pred časom sa vrátil z Blízkeho východu, kde zabezpečoval nový obchod. Jeden z najväčších, ktoré sa Slančík chystá uskutočniť.

Braňo Dušan (Alexander Bárta) – prezývaný Babka – kriminalista z NAKA – arogantný, sebavedomý. Neznáša Maxa, rovnako neznášal aj Nora, preto ho potešilo, že ich pracovné partnerstvo skončilo fiaskom. Prezývku Babka má v podsvetí. Je to totiž človek, ktorý s nimi spolupracuje už celé roky.

Viktória Ballová (Táňa Pauhofová) – dcéra Zory, právnička. Žila v Anglicku, po návrate získala miesto v právnej kancelárii, ktorej klienti síce skvelo platia, ale jej etike sa budú veľmi rýchlo bridiť.

Vozner (Maroš Kramár) – podnikateľ, kšeftuje s nehnuteľnosťami, vratkami DPH, má na svedomí finančné machinácie a je prepojený aj na politikov.

Drapák (Ján Jackuliak) – obchodník so zbraňami, Slančík sa mu pletie do biznisu. Potrebuje ho odstaviť.

Ucho (Eugen Libezňuk) – Šéf ukrajinskej mafiánskej skupiny. Má znetvorené ucho, z ktorého mu kedysi dávno odhryzol Tajson pri boxerskom súboji.

Milan Solan (Milan Kňažko) – bývalý šéf Zory, teraz vraj dôchodca, no neskôr sa odhalí, že robí niečo iné.

Za sklom 2 Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Tomáš Maštalír ako vyšetrovateľ Tibor Maxovský.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Kanócz #televízia JOJ #Tomáš Maštalír #Milan Kňažko #Ján Koleník #Maroš Kramár #Noël Czuczor #Za sklom