Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Ktorá slovenská kriminálka je najlepšia?

Táto televízna sezóna priniesla veľa rôznych seriálov, rôznych žánrov. Medzi nimi sa ocitli aj obľúbené kriminálky. Na tie sú Slováci veľmi citliví a podrobujú ich ostrej kritike a neodpustia im žiadne chyby. Ktorá z kriminálok z aktuálnej sezóny je najlepšia? Hlasujte!

28.04.2018 07:00
debata (17)

1. Za sklom (JOJ)

Vyšetrovateľ Tibor Maxovský (Tomáš Maštalír) odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, tentokrát v podobe medzinárodného obchodu so zbraňami. Na pomoc dostane novú, na všetko odhodlanú parťáčku Hanu (Zuzana Kanócz). Po úvodných nezhodách si k sebe nájdu cestu a budú si navzájom oporou, až po zásadný zlom, ktorý všetko zmení. Bývalý Maxov kolega Noro (Ján Koleník) je novou pravou rukou mafiána Slančíka (Jiří Bartoška) a pre políciu často aj hlavným podozrivým.

2. Inšpektor Max (RTVS)

Jedenásťdielny seriál Inšpektor Max reflektuje stav spoločnosti, mapuje chronické problémy ako sú korupcia, kriminalita, bezzubá justícia a každodenné negatívne spoločenské javy, ktoré prinášajú napätie a vyhrotené situácie. Každá epizóda seriálu ponúka uzavretý kriminálny príbeh, no zároveň sú všetky spojené hlavnou kriminálnou linkou.

3. Rex (Markíza)

Slovenská adaptácia rakúskej klasiky. Hlavnú úlohu, policajného kapitána Richarda Majera, si zahral čoraz viac známy mladý slovenský herec Juraj Bača.

4. Detektív Dušo (Markíza)

Odľahčená dedinská kriminálka predstavila „slovenského Monka“, Dušo svojím šiestym zmyslom vyrieši takmer každú záhadu, aj prípad stratenej panenky Márie.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #TV Markíza #Za sklom #Inšpektor Max #oseriáloch #Rex #Detektív Dušo