Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie Za sklom sa blíži. Jojka potvrdila presný dátum

Návrat kriminálky Za sklom z dielne televízie JOJ naberá na reálnych kontúrach. Po niekoľkých odkladoch je potvrdený presný dátum štartu.

18.04.2018 07:00
Zuzana Kanócz, Ján Koleník Foto:
Zuzana Kanócz s Jánom Koleníkom v seriáli Za sklom.
debata (1)

Seriál sa mal po novembrovom odklade začať vysielať od 6. apríla a mali mu patriť piatkové večery. Televízia svoje plány však zmenila a tento slot obsadila novinka Hotel, ktorá kopíruje vysielanie úspešných Prázdnin.

O májovom návrate kriminálky sme informovali ako prví. Vtedy však nevedela presne udať dni, počas ktorých sa bude osemdielna druhá séria vysielať. Teraz je odtajnené aj posledné tajomstvo. Návrat Za sklom bude veľkolepý a dostane priestor rovno dvakrát do týždňa. Jojka tak pokračuje v nastavenom trende tejto sezóny, keď má pôvodná seriálová tvorba vyhradené dva sloty.

Táto schéma skôr uberá silu seriálom, keďže zatiaľ profitovali z toho len Prázdniny. Vlci sa postupne prepadli a teraz im patrí už len slot od 22:00 počas utorkov a stried. V hlavnom vysielacom čase bodovali len desaťdielne Prázdniny so svojou druhou sériou. Tie okrem stried, keď porážali konkurečnú Chart Show, nedali počas piatkov šancu markizáckym Milenkám.

Za sklom 2 Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Tomáš Maštalír ako vyšetrovateľ Tibor Maxovský.

V apríli na ich miesto prišiel Hotel, ktorý sa zatiaľ javí ako najmenej úspešný seriál tejto jari. Kopíruje doterajšie zvyklosti a diváci, ako sa zdá, začínajú odmietať systém vysielania.

Niekoľkokrát odsúvané pokračovanie Za sklom za seba pútalo niekoľko mesiacov pozornosť, z čoho by teraz mohol seriál naplno vyťažiť a vybičovaná zvedavosť divákov by sa mohla pretaviť do nadpriemerných čísiel sledovanosti. Či sa to naplní je otázne.

Každopádne, Za sklom sa objaví už od utorka, 1. mája od 20:35. Kriminálke budú patriť aj stredajšie večery, kde nahradí nevýkonný Hotel.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Tomáš Maštalír #Ján Koleník #Za sklom #oseriáloch