Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vieme prví: Druhá séria Za sklom sa vráti v máji

Kriminálka Za sklom nezapadne prachom. Po minuloročnom rýchlom stiahnutí z vysielania a odkladoch, Jojka avizuje definitívne platné vysielacie plány.

10.04.2018 11:30
tomáš maštalír, zuzana kanócz, za sklom 2 Foto:
Vyšetrovanie Slančíka (Bartoška) spojí cesty vyšetrovateľov Maxovského (Maštalír) a Letrichovej (Kanócz).
debata

Druhá séria s ôsmimi epizódami sa vráti do vysielania v máji. Presnú vysielaciu štruktúru televízia upresní v najbližších dňoch. Seriál od novembrového stiahnutia z vysielania, po prvej epizóde, sprevádzajú špekulácie a dohady o pravých dôvodoch konania televízie.

V novembri sa kriminálka vysielala v stredu 21.20 po sitkom Naši. Po premiére sa však seriál vytratil. Dôvodom mali byť sťažnosti divákov, ktorým nevyhovoval vysielací čas. Podľa hovorkyne Lucie Kulihovej rozhodnutie súviselo s tým, že kriminálka je kvalitným počinom, preto sa televízia rozhodla seriál odsunúť na neskôr.

Špekulácie zašli až tak ďaleko, že krátko po stiahnutí vznikla kauza o možných politických tlakoch, ktorým nevyhovoval obsah seriálu. Tieto dohady televízie jasne odmietla. Hovorkyňa televízie zdôraznila, že žiadne externé tlaky za stiahnutím Za sklom nie sú. Je pravdou, že druhá séria je inšpirovaná reálnymi udalosťami 90-tych rokov a práve pre túto podobnosť si Za sklom zaslúži odvysielanie v hlavnom vysielacom čase.

V marci sa objavili informácie, že sa bude pokračovať vo vysielaní v apríli. Za sklom malo obsadiť piatkové okno od 20:35. Programovou zmenou tento slot obsadila novinka Hotel, ktorá kopíruje stredajšie a piatkové vysielanie Prázdnin.

Najnovšia informácia hovorí, že Za sklom sa definitívne vráti v máji.

Za sklom 2 Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Tomáš Maštalír ako vyšetrovateľ Tibor Maxovský.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Tomáš Maštalír #Ján Koleník #Za sklom #oseriáloch