Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Milenky to konečne dokázali! Boli jednotkou, museli sa však skončiť Prázdniny

Dramatický seriál Markízy o štvorici žien po skončení jojkárskych Prázdnin sa poriadne nadýchol a nebol už dvojkou na trhu.

13.04.2018 07:00
milenky, antónia lišková, lišková Foto:
Milenky nedokázali prekonať konkurečné Prázdniny. Podarilo sa im až v konkurencii s Hotelom.
debata (3)

Dôvod je prozaický. Z piatkov sa vypratali konkurenčné Prázdniny, na ktoré Milenky jednoducho nemali. Prázdne miesto vyplnil Hotel, ktorý sa – prekvapujúco – stretol s pomerne vlažným prijatím zo strany divákov. Hoci televízia tvrdí, že je spokojná so 400-tisícovou sledovanosťou, ktorú dosiahla premiéra, tak Prázdniny sa vedeli vyškriabať aj o takmer stotisíc divákov viac.

Kolísavé výsledky sú akýmsi charakteristickou črtou tohto seriálu. Hranica je na úrovni 400-tisíc divákov v cieľovej skupine 12+, ktorú raz podlezú, inokedy zas prekonajú. Pri Prázdninách bola táto hranica na 500-tisícoch, od ktorej sa viac či menej vzďalovali. Každopádne Milenky počas štyroch týždňov stretov nemali vyrovnané výsledky so seriálom Jojky.

Počas piatku, teda, keď sa prvýkrát stretol Hotel priamo s Milenkami, tak po prvýkrát Markíza dokázala byť jednotkou na trhu. Ani ďalšia epizóda sa s väčším diváckym úspechom. Hotel v piatok nedosiahol trhový podiel 15%. Ratingovo sa pohyboval len na úrovni 5.5%. Celkovo si ho pozrelo 367-tisíc divákov, v cieľovke 12–54 – 171-tisíc divákov.

Slabší výkon Jojky pomohol Markíze a Milenkám, ktoré tak po niekoľkých týždňoch márneho súboja, vyhrali piatkový večer. Dosiahli druhý najlepší rating 8.6% a trhový podiel 25%. Celkovo si ich pozrelo 413-tisíc divákov, v cieľovke 12–54 to bolo 278-tisíc divákov.

Seriál Milenky Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Táňa Pauhofová v seriáli Milenky.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #TV Markíza #oseriáloch #Milenky #seriál Hotel