Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka prišla o svoju top hviezdu. Koleník odchádza do Markízy

V predchádzajúcich dňoch sa zrodilo veľké prekvapenie v televíznych vodách. Markíze sa podarilo nemožné. Vyfúkla Jojke jej najväčšiu hereckú hviezdu.

10.04.2018 07:00
Herec Ján Koleník ako hrdina novej kriminálky... Foto:
Herec Ján Koleník mieri do Markízy a bude hviezdou nového seriálu s pracovným názvom Autoškola.
debata (1)

Herec Ján Koleník po desiatich rokoch mení televíziu. Jeho kroky najnovšie vedú do Markízy, ktorá pripravuje pod režisérskou taktovkou Tomáša Janča (Horná Dolná) nový seriál a jednou z hviezd bude práve Koleník. Ten bol doteraz jednou z najväčších hviezd televízie JOJ, kde stvárnil hlavné úlohy v seriáloch Za sklom, Zoo, 1890, Panelák, Keby bolo keby, mihol sa v Divokých koňoch.

Herec sa v Markíze poslednýkrát objavil v roku 2006 v pokuse o denný seriál Medzi nami. Pripraovaná novinka s názvom Autoškola sa začne nakrúcať v najbližších týždňoch. Pôjde o komediálny seriál o rodine, ktorá sa nedobrovoľne dáva dokopy a pre vidinu lepšieho zajtrajšku je ochotná lavírovať aj na hrane zákona.

Markíza má ambíciu pokračovať v nakrúcaní seriálov filmovým spôsobom a menším počtom epizód s potenciálne vyššou kvalitou výsledného produktu.

„Sme veľmi radi a vážime si, že sa po viac ako desiatich rokoch vracia do Televízie Markíza špičkový herec Ján Koleník, ktorý prijal ponuku účinkovať v pripravovanom projekte s pracovným názvom Autoškola,“ potvrdil riaditeľ PR a marketingu Michal Borec.

Markíze sa teda podaril poriadny úlovok. Či sa týmto prestupom Koleníkovi zabuchli dvere do Jojky, tak na túto otázku poskytla stanovisko hovorkyňa televízie Lucia Kulihová. „Spoluprácu s hercom Jánom Koleníkom si vážime a v budúcnosti, v prípade, že mu niektorá z úloh v našich pripravovaných projektoch sadnea alebo ho osloví, budeme s ním veľmi radi opäť nakrúcať“ dodala.

Neznámou zostáva, ako si Markíza Koleníka „poistí“. Zvyčajne pre tie najväčšie hviezdy má pripravené exkluzívne kontrakty, ktoré im zaručia účasť vo viacerých projektov a zároveň nedovoľujú účinkovanie u konkurencie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Ján Koleník #TV Markíza #oseriáloch