Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Fašiang, Kobielsky, Tůma alebo Deák? Zvoľte si top Otecka

Oteckovia sú nespochybniteľným hitom každého podvečerného vysielania na Markíze. Diváci milujú svojské príbehy štvorice oteckov, o čom svedčí sledovaosť, ktorá stúpa z týždňa na týždeň. Kto je však najobľúbenejší? Rozhodnite v ankete.

07.04.2018 07:00
debata

1. Marek Fašiang (Tomáš)

Vďaka tejto úlohe sa Fašiang stal veľkou hviezdou a priniesol svieži vietor medzi opozerané herecké tváre. Tomáš v deji stvárňuje toho ideálneho, prisťahoval sa do Bratislavy, kde chce začať nový život s dcérou Julkou po smrti svojej ženy. Má blízko s učiteľkou Lindou a tvrdo po ňom ide jeho zlomyseľná svokra, ktorá mu chce dcéru odobrať.

Herec Marek Fašiang  v seriáli Oteckovia. Foto: Markíza
Marek Fašiang Herec Marek Fašiang v seriáli Oteckovia.

2. Vladimír Kobielsky (Marek)

Marek si užíva svoju novú rodinku s Peťuškou a malým synom Marečkom. Jeho exmanželka Tamara si uštipačne užíva komentovanie jeho „nového“ života, aby podčiarkla jeho zradu a neveru. On je však medzi dvoma mlynskými kameňmi, akosi si začína uvedomovať, že obe svoje rodiny miluje rovnako a nikdy nebudú spolu vychádzať. Je to typický babrák, ktorý sa síce snaží uživiť rodiny, no neustále mu život nejako podkopáva nohy.

Herec Vladimír Kobielsky v seriáli Oteckovia. Foto: Markíza
Vladimír Kobielsky Herec Vladimír Kobielsky v seriáli Oteckovia.

3. Filip Tůma (Vlado)

Tůma dal svojmu charakteru neopakovateľné prevedenie. Jeho Vlado musel prežiť odchod svojej ženy, rozpad manželstva a výchovu troch synov. Zatiaľ, čo vedie rodinnú pizzeriu. Obaja rodičia začínajú akoby žiť nanovo s novými partnermi a ich deti z toho nie sú nadšené.

Filip Tůma v seriáli Oteckovia. Foto: TV Markíza
oteckovia, filip tuma, Filip Tůma Filip Tůma v seriáli Oteckovia.

4. Braňo Deák (Alex)

Alex je typický prototyp workoholika a trošku namysleného egocentrika. Pracuje ako právnik. Má rád svoju prácu, postavenie, ženy, rešpekt, ktorý sa mu dostáva a užíva si luxus. Jedného dňa sa však zamiluje do svojej asistentky. Musí sa naučiť fungovať so svojím synom Maxom, ktorého mu nechala pri dverách jedna z jeho mnohých mileniek. Razom sa musí stať zodpovedným a vľúdnym človekom.

Herec Braňo Deák  v seriáli Oteckovia. Foto: Markíza
Braňo Deák Herec Braňo Deák v seriáli Oteckovia.
Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Tůma #Vladimír Kobielsky #Braňo Deák #TV Markíza #oseriáloch #Oteckovia #Marek Fašiang