Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Milenky sa stále nespamätávajú. Pomôže im koniec Prázdnin?

Markizácke Milenky sú stále rozpačité. Ich výsledky skáču z týždňa na týždeň. Voči konkurencii jojkárskych Prázdnin nemali šancu.

30.03.2018 07:00
debata
Milenky nedokázali prekonať konkurečné... Foto: TV Markíza
milenky, pauhofová, lišková, marcinková, norisová, Milenky nedokázali prekonať konkurečné Prázdniny. Začiatkom apríla sa stretnú s novým seriálom Hotel.

Piatkový súboj medzi Markízou a Jojkou vyhrala druhá menovaná. Jej Prázdniny nedali Milenkám šancu ani raz, keď sa počas piatku stretli. Dráma na Markíze sa musela zmieriť s tým, že ich rodinná komédia porážala na plnej čiare a nedovolila jej zažiariť.

O úspechu Mileniek sa stále nedá hovoriť, stále sú zaseknuté na pol ceste. Od tohto formátu by sa očakával väčší ošiaľ, ktorý sa nedostavil. Ukázalo sa, že problém nebude ani v piatkovom slote, keďže diváci jasne ukázali, že ich baví sledovať televíziu aj na začiatku víkendu.

Kolísavé výsledky sú akýmsi charakteristickou črtou tohto seriálu. Hranica je na úrovni 400-tisíc divákov v cieľovej skupine 12+, ktorú raz podlezú, inokedy zas prekonajú. Pri Prázdninách bola táto hranica na 500-tisícoch, od ktorej sa viac či menej vzďalovali. Každopádne Milenky počas štyroch týždňov stretov nemali vyrovnané výsledky so seriálom Jojky. Letný rodinný príbeh sa však už skončil a začiatkom apríla do stredajšieho, aj piatkového okna vstúpi novinka Hotel.

Milenky však majú počas sviatkov prestávku vo vysielaní a nebudú mať šancu ukázať svoju silu mimo priamej konkurencie Jojky. Stretnú sa 4. apríla už s Hotelom. Bolo by zaujímavé sledovať vývoj krivky Mileniek bez väčšej konkurencie. Mohlo sa ukázať, či je problém v samotnom seriáli alebo len v zle nastavenom vysielacom slote.

Štvrtá epizóda Mileniek, keď sa stretla s finále Prázdnin, tak opäť klesla pod svoju psychologickú hranicu. Celkovo si ich pozrelo 387-tisíc divákov (podiel 18.8%). V skupine 12–54 to bolo 232-tisíc (podiel 21.1%). Tretiu epizódu videlo 415-tisíc divákov, trhový podiel 18.8%. V strategickej skupine 12–54 si ich pustilo 274-tisíc Slovákov.

Pre porovnanie, finále Prázdnin na Jojke pozeralo 447-tisíc divákov, v 12–54 uhralo výsledok na úrovni 289-tisíc divákov.

Seriál Milenky Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Táňa Pauhofová v seriáli Milenky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #televízia JOJ #TV Markíza #oseriáloch #Milenky