Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Pri ktorom slovenskom seriáli sa najviac zasmejete?

Slovenské televízie v posledných mesiacoch predstavili divákov nezvykle veľa seriálov rôznych žánrov. Prevláda však humor. Ktorý vás baví najviac?

31.03.2018 07:00
debata (34)

1. Susedia (Markíza)

Pôvodná zostava sa vrátila v plnej paráde! Dobre známe postavičky sa objavia v nových situáciách a príbehoch a sú pripravení – najmä – pobaviť divákov, ktorí čakali na pokračovanie dlhé roky. František (Peter Marcin), László (Andy Kraus), Zuzana (Zuzana Tlučková) a Ildikó (Viki Ráková) sú o desať rokov starší a to so sebou prináša nové témy na zápletky. Vo svojej podstate sa však veľmi nezmenili. Svoje základné charaktery si zachovali, len sa jemne posunuli ich životy vďaka skúsenostiam a novým životným podmienkam.

2. Oteckovia (Markíza)

Najväčší hit posledných rokov má v rukách Markíza. Oteckovia sa zamerali na príbehy Tomáša (Fašiang), Vlada (Tůma), Mareka (Kobielsky) a Alexa (Deák), ktorí spoločne prežívajú strasti, ale aj slasti rodinného a pracovného života. Počas rôznych príbehov, ktoré prináša život každý deň zistia, že úloha otcov a manželov nie je vôbec jednoduchá, ak ju chcú vykonávať čo najlepšie.

3. Kuchyňa (Markíza)

Seriálová novinka vychádza z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, ktorý televízii v čase vysielania zaisťoval pozíciu jednotky na trhu a dočkal sa pozitívnych ohlasov aj pri vysielaní v USA. Na rozdiel od pôvodnej verzie sa slovenská adaptácia odohráva v nádhernom prostredí Nízkych Tatier. Hlavný hrdina, Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii.

4. Horná Dolná (Markíza)

Komediálna stálica, v ktorej sa ukazuje život postavičiek v typickej slovenskej dedine.

5. Prázdniny (JOJ)

Rodinný komediálny seriál nadviazal na odkaz legendárneho filmu S tebou mě baví svět a ukázal trojicu otcov, šesticu detí, bez prítomnosti matiek, ktorí sa počas letných prázdnin rozhodli podujať na roztomilé dobrodružstvo. Nenáročný žáner plný bláznivých a humorných situácií, ktoré sú zo života každej rodiny, naplno opantal divákov.

6. Semafor (JOJ)

Seriál vykresľuje život troch najlepších priateľov, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu.

© Autorské práva vyhradené

34 debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #semafor #susedia #televízia JOJ #Horná Dolná #TV Markíza #oseriáloch #Oteckovia #seriál Kuchyňa