Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Ktorý z nových slovenských seriálov je najlepší?

Marec priniesol, okrem nadchádzajúcej jari, aj ďalšie kolo seriálového súboja na slovenských televíznych obrazovkách. Predstavila sa trojica nových seriálov. Na Markíze to boli Milenky, komediálny seriál Kuchyňa. Jojka vytiahla Semafor s triom hercov Maštalír, Majer, Nahálka. Hlasujte za svojho favorita.

24.03.2018 07:00
debata (8)

Milenky

Milenky ukázali životy štyroch priateliek – právničky, lekárky, realitnej maklérky a ženy v domácnosti – vo veku medzi 30 – 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej ceste životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzájom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia, ale aj vtipných situácií a láskavého humoru.

Seriál Milenky Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Táňa Pauhofová v seriáli Milenky.

Kuchyňa

Seriálová novinka vychádza z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, ktorý televízii v čase vysielania zaisťoval pozíciu jednotky na trhu a dočkal sa pozitívnych ohlasov aj pri vysielaní v USA. Na rozdiel od pôvodnej verzie sa slovenská adaptácia odohráva v nádhernom prostredí Nízkych Tatier. Hlavný hrdina, Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii.

Seriál Kuchyňa Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Samo Spišák a Marián Čekovský v seriáli Kuchyňa.

Semafor

Jojkársky Semafor je adaptáciou izraelského seriálu Traffic Light scenáristu a stand-up komika Adira Millera. Novinka vykresľuje život troch najlepších priateľov, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu.

Postavy seriálu Semafor Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Hlavné posatvy seriálu Semafor zľava: Stanislav...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #semafor #televízia JOJ #TV Markíza #oseriáloch #Milenky #seriál Kuchyňa