Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pôjdu diváci po Prázdninách do Hotela? Jojka chystá ďalší seriál

Seriálová smrť pôvodnej slovenskej tvorby bude pokračovať. Televízia JOJ pripravuje do vysielania ďalšiu novinku - Hotel. Bude náhradou za Prázdniny, ktoré sa čoskoro skončia vďaka dvojitému nasadeniu počas pracovného týždňa? Tie sa skončia 23. marca.

16.03.2018 07:00
seriál Hotel, Hotel, milo kráľ, Foto:
V novom seriáli Hotel sa predstaví aj herec Milo Kráľ.
debata (1)

Seriál Hotel, podobne ako 2. séria Za sklom, si musel počkať na nasadenie do vysielania. Jojka ho začala nakrúcať ešte v roku 2016 a pôvodné plány hovorili o tom, že tento rodinno-komediálny seriál ešte na jeseň minulého roka. Televízia však nenašla vhodný vysielací slot a na premiéru si teda musel počať až do tejto jari. Seriál s podobnou tématikou s názvom Delukse Jojka nakrúca v týchto dňoch a premiéra je naplánovaná na jeseň 2018.

Zatiaľ čo Delukse sa bude viac-menej odohrávať v interiéroch, Hotel je nakrútený najmä exteriéroch a reálnych priestoroch. V seriáli sa predstaví napríklad Juraj Ďurdiak známy z rozprávky Princ a Večernica, Zuzana Konečná, Milo Kráľ, Petr Šimun, Eugen Libezňuk, Vlastina Svátková, Zuzana Kronerová, Judita Hansman či Martin Mňahončák.

Ústredný príbeh seriálu sa začína v momente, keď sa Dorota chystá na vlastnú svadbu v hoteli, príde však na to, že ju jej snúbenec len využíva a podvádza, a preto svadbu zruší. Aby dokázala zaplatiť účet za nevydarenú svadbu, musí sa v hoteli zamestnať. Zoznámi sa s manažérom Romanom, s ktorým si postupom času vytvoria romantické puto. Obaja zároveň riešia patálie s rôznorodými hosťami, ale aj so zamestnancami hotela.

Vo vedľajších príbehoch budú mať diváci možnosť vidieť napríklad starší manželský pár, ktorý k sebe po rokoch hľadá cestu, problémy s agentom-provokatérom, ktorý má za úlohu na hotel vyhrabať nejakú špinu, interné nezhody šéfkuchára, ktoré vyústia do kulinárskej vojny či záhadu izby, v ktorej nikto nechce bývať, pretože v nej straší.

Svet v hotelovom prostredí je priesečníkom rôznych ľudských príbehov. Stretávajú sa tu osudy tých, ktorí hľadajú dobrodružstvo, uvoľnenie, oddych vo wellness, gastronomické zážitky v reštaurácii, intimitu za dverami luxusných apartmánov či zábavu na oslavách. Životy hotelových hostí sa však pretínajú so životmi hotelového personálu, ktorý sa stará o to, aby všetko fungovalo presne ako švajčiarske hodinky. Alebo aj nie. Nekonečne pestrá paleta ľudských príbehov je v kombinácii s exkluzívnou prírodnou scenériou a lákavým prostredím, ktoré všetci dobre poznáme, veľmi zaujímavým kokteilom. Hotel je výnimočný televízny projekt s prvkami filmu, výborným hereckým obsadením, špičkovým režisérom a kvalitným spracovaním, z ktorého skrátka nebudete chcieť odísť, píše sa v anotácii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Milo Kráľ #oseriáloch #seriál Hotel