Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia v závere série najslabší, Kuchyňa odštartovala na úrovni Mileniek

V pondelok televízia Markíza po prvýkrát išla výhradne v komediálnom štýle. Vrcholila prvá "návratová" séria Susedov a predstavila sa novinka Kuchyňa v špeciálnej dvojepizódnej premiére.

08.03.2018 07:00
seriál kuchyňa, kuchyňa, marcinková, spišák, Foto:
Gabriela Marcinková a Samo Spišák v seriáli Kuchyňa.
debata

Susedia, paradoxne, pri svojom závere série po prvýkrát dosiahli svoje minimálne výsledky za celú sériu. Desiatu epizódu si pozrelo celkovo 590-tisíc divákov, rating 11.5% s trhovým podielom 29.8%.

Sitkom sa počas celej série stabilne držal nad 600-tisícmi divákom a 30% podielom. Už najbližší pondelok štartuje nová séria Susedov, keďže Markíza si objednala premiérové časti pomerne skoro a duo Kraus-Marcin stihli pripravovať kontinuálne ďalšie epizódy.

Väčšia pozornosť bola venovaná štartu novinky Kuchyňa, ktorá má vytvoriť silný komediálny tandem počas pondelka a dostatočne nahradiť Hornú Dolnú, ktorá sa presťahovala na štvrtky. Tam počas minulotýždňovej premiéry dosiahla veľmi solídne výsledky.

Špeciálna dvojitá premiéra Kuchyne zaujala Slovákov. Novinka uhrala takmer totožné čísla ako v piatok Milenky. Teda o neúspechu nemožno hovoriť. Celkovo si ju zaplo 440-tisíc Slovákov. Prvá epizóda odštartovala na ratingu 9,2% s podielom 25,5%, druhá klesla na 7.7% rating a 27.4% trhový podiel.

Susedov predbehli vo výkonnosti aj podvečerní Oteckovia. Tí sú čoraz viac sledovanejší a dosahujú čísla, ktoré sú porovnateľné s hlavným vysielacím časom, ak nie vyššie v prípade niektorých programov. V pondelok si Oteckov pozrelo 660-tisíc Slovákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #TV Markíza #oseriáloch #seriál Kuchyňa