Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nemilé prekvapenie pre Markízu. Milenky nehrali prvé husle

V piatok sa odohral súboj dvoch seriálov. Na Markíze mali premiéru dlhoočakávané Milenky, na Jojke im konkurovali obľúbené Prázdniny. Kto tento boj vyhral? Výsledok prekvapil.

07.03.2018 07:00
debata (4)
Milenky - prekvapujúco - neovládli piatkový večer. Foto: TV Markíza
milenky, pauhofová, lišková, norisová, marcinková, Milenky - prekvapujúco - neovládli piatkový večer.

Silno promované Milenky na Markíze mali byť jednoznačným hitom a prevalcovať konkurenciu. Avšak nakoniec sa z víťazstva netešilo kvarteto žien, ale rodinný seriál na Jojke. Prázdniny dokázali nemožné. Obľúbený seriál o bláznivých letných dobrodružstvách troch rodín vyhral piatkový súboj.

Seriál Milenky Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Táňa Pauhofová v seriáli Milenky.

Prázdniny pritom dosiahli svoj najlepší výsledok za celé dve série. Dokonca piatkové epizódy sú sledovanejšie ako stredajšie. Pritom televízie poriadne zariskovali, keď na piatky sa odhodlali umiestniť vlastnú tvorbu. Slovenskí diváci ukázali, že aj v závere týždňa si radi sadnú k televízií a pozrú si obľúbené seriály.

Milenky boli v piatok dvojkou na trhu. Pilotná epizóda nového seriálu dosiahla síce nadpriemerný rating 9.2% a trhový podiel 24.2%. Celkovo si ich pozrelo 495-tisíc divákov.

Naopak Prázdniny sa vyšvihli až na 11.1% rating a trhový podiel 29.4%. Jojka si vybojovala veľmi slušný výsledok s 545-tisícmi divákov. Oproti predošlému piatku si poriadne polepšili. Vtedy dosiahli 9.2% rating a 26.3% trhový podiel.

Markíze sa však najviac darí s Oteckami. Pri nich sa sledovanosť šplhá k magickej hranici 600-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prázdniny #televízia JOJ #TV Markíza #oseriáloch #Milenky