Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádzajú Milenky. Príbeh o súčasných ženách so silnými príbehmi

Televízia Markíza uvedie v piatok 2. marca prvý diel dramatického seriálu Milenky. Pripravené sú dve série, každá po šesť epizód.

02.03.2018 07:00
milenky, táňa pauhofová, pauhofová, Foto:
Táňa Pauhofová v seriáli Milenky.
debata (4)

Seriál je adaptáciou úspešného britského projektu Mistresses (2013 – 2016) z knižnice BBC Worldwide, ktorého lokálne verzie vznikli aj v USA a Rusku. O réžiu sa postaral Jakub Kroner a scenár pre slovenskú verziu prispôsobila producentka seriálu Adriana Kronerová.

"Keď som videla tú pôvodnú verziu pred dvoma rokmi, veľmi ma to zaujalo. Hovorila som si, že by bolo skvelé priniesť to na slovenský trh, pretože niečo takto dobre napísané, kde sú naozaj reálne súčasné ženy so silnými príbehmi, by isto potešilo nielen mňa, ale aj iné ženy, takže som im chcela dať taký darček,“ povedala.

"Myslím zároveň, že možnosť to adaptovať na naše pomery tam bola, videla som tam ten potenciál. Bolo to treba, samozrejme, adaptovať na Bratislavu a celú jednu linku, s Táňou Pauhofovou a Marekom Geišbergom, sme museli komplet prerobiť, tá bola v origináli inak,“ prezradila.

V hlavných úlohách sa v Milenkách predstavia Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a Antónia Lišková. Štyri priateľky – právnička, lekárka, realitná maklérka a žena v domácnosti vo veku 30 až 40 rokov, hľadajú vlastnú cestu za šťastím, pričom sú si v neľahkých situáciách navzájom veľkou oporou.

Seriál plný dramatických zvratov, ale aj vtipných situácií a láskavého humoru otvorene prehovorí na témy akými sú nevera, mužsko-ženské vzťahy, tehotenstvo či smrť milovaného človeka.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #Zuzana Norisová #TV Markíza #Antónia Líšková #Gabika Marcinková #oseriáloch #Milenky