Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia sa nikam nechystajú. Vieme, kedy štartuje nová séria

Návrat Susedov Markíze vyšiel. Nové epizódy od úplného začiatku lámu rekordy sledovanosti a Slováci sa stále neprejedli slovensko-maďarského humoru. Preto nebolo prekvapením, keď televízia avizovala novú sériu. Kedy sa dostane do vysielania?

28.02.2018 07:00
Susedia, marcin, kraus, tlučková Foto:
Diváci nebudú čakať na nové časti Susedov dlho.
debata

Len máloktorý seriál sa môže pochváliť takými číslami, aké dosiahli Susedia. Miliónová hranica padla hneď počas novoročnej premiéry. Odvtedy síce ich výkon „klesol“, no stále sa drží vo vysoko nadpriemerných výšinách.

Partička vtipných postavičiek ešte ani jeden týždeň nepodliezla 30% trhový podiel a každý pondelok si ich pozrie viac ako 600-tisíc divákov. Duo tvorcov Kraus – Marcin aj po rokoch ukázali, že im to spolu klape a vedia spraviť humor pre ľudí, ktorí ich odmenili vysokou sledovanosťou.

Markíza si je vedomá pokladu, ktorý Susedia predstavujú. Druhá séria „nových“ Susedov nebude na novú sériu čakať dlho. Zvyčajne bola prax, že sa nové série vysielali na jar a jeseň, tento rok prichádza zmena a Susedia si nevydýchnu.

Aktuálne sa vysiela 10-dielna „návratová“ séria, ktorá má naplánovaný koniec na 5. marca. Lenže ten koniec nebude až taký horúci. Keďže objednávka novej série prišla naozaj skoro, tak Andy Kraus stihol začať pripravovať nové epizódy ďalšej série kontinuálne a televízia tak získa premiérové časti veľmi rýchlo.

Už 12. marca sa diváci dočkajú novej série, ktorá plynulo nadviaže na prvú sezónu. Fanúšikovia sitkomu tak ani nepostrehnú, že im Markíza ponúka sľubované nové pokračovanie.

Dôvod na úsmev budú mať diváci aj po premiérových Susedoch. Markíza po nich od 5. marca ponúkne ďalší nový sitkom Kuchyňa. Ten vytlačí Hornú Dolnú z pondelka, tá sa sťahuje na štvrtok, kde nahradí neúspešného Detektíva Duša.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Peter Marcin #Andy Kraus #TV Markíza #oseriáloch