Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to slovenský Sex v meste! Spoznajte Milenky v prvých ukážkach

Premiéra nového romantického seriálu Milenky z dielne televízie Markíza sa nezadržateľne blíži. Pozrite si prvé ukážky z novinky.

15.02.2018 07:00
seriál Milenky, Milenky, Foto:
Milenky sa predstavia už v piatok 2. marca na Markíze.
debata (14)

Každá je iná, no všetky hľadajú jedno – lásku. Štvorica nerozlučných priateliek vtrhne na obrazovky už 5. marca a začne sa ich cesta za šťastím. Markíza prichádza s Milenkami v piatkovom slote, v ktorom dlhodobo dominovali filmy. Teraz sa ho pokúsi pretransformovať na odľahčený priestor zameraný na ženskú časť publika. Novinka vznikla na základe pôvodného britského námetu a s úspechom sa seriál vysielal aj v USA, kde sa dočkal štyroch sérií.

Spracovanie seriálovej novinky má zabrnkať na modernú nôtu a štýl filmu Všetko alebo nič. Má sa niesť v modernom duchu aktuálne vysielaných vzťahových drám. Milenky by mohli byť zaujímavou slovenskou variáciou legendárneho Sexu v meste.

V hlavných úlohách sa v slovenskej verzii predvedie Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová, Antónia Lišková.

Kto je kto?

Sandra (Pauhofová) je nezávislá mladá žena. Živí sa organizovaním eventov pre bohatých ľudí, s mužmi vychádza výborne, pretože sa s nimi kamaráti a občas s nimi aj spáva. Neverí na lásku a vzťahy berie pragmaticky, kým sa naozaj nezamiluje.

Kristína (Lišková) je osudová žena pre niekoľko mužov, ktorí ju považujú za životnú lásku. Napriek tomu nikdy nebola vydatá, pretože lásku stále hľadá.

Miša (Norisová) je žena v domácnosti a matka dvoch detí, ktorej manžel tragicky zahynul. Postupne zisťuje, že o ňom nevedela všetko. V škole sa zoznámi s otcom dcérinej spolužiačky – Viktorom (Latinák), ktorý žije sám s dcérou. Ich láska prináša mnoho humorných situácií, ale aj drámy.

Zuzana (Marcinková) je úspešná právnička a manželka majiteľa reštaurácie (Bárta), má ideálnu kariéru, krásny dom a šťastné manželstvo, ktorému však niečo chýba – dieťa. Má aj pokušenie v podobe kolegu (Mitaš), ktorému nevie odolať.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #Zuzana Norisová #Gabriela Marcinková #TV Markíza #Antónia Líšková #oseriáloch #Milenky