Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Uvarí si Markíza ďalší úspech? Takto vyzerá nový sitkom Kuchyňa

Vstup do jarnej fázy televíznej sezóny myslí Markíza naozaj vážne. Od 5. marca sa divákom predstaví jej piata seriálová novinka - sitkom Kuchyňa.

20.02.2018 07:00
seriál Kuchyňa, Kuchyňa, markíza, dejdar,... Foto:
V komediálnej novinke sa predstaví aj český herec Martin Dejdar.
debata (7)

V Kuchyni sa predstaví Samuel Spišák, Gabriela Marcinková, Martin Dejdar, Monika Hilmerová, Juraj Kemka, Lukáš Latinák, Jakub Gogál a ďalší. O réžiu sa postaral Jakub Kroner, podobne ako pri ďalšej novinke Milenky. Tie sa rovnako predstavia začiatkom marca.

Kuchyňa má nadviazať na komediálne ladený pondelok, v ktorom od januára kraľujú Susedia.

Seriálová novinka vychádza z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, ktorý televízii v čase vysielania zaisťoval pozíciu jednotky na trhu a dočkal sa pozitívnych ohlasov aj pri vysielaní v USA.

Na rozdiel od pôvodnej verzie sa slovenská adaptácia odohráva v nádhernom prostredí Nízkych Tatier. Hlavný hrdina, Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii.

Na dôležitej akcii spôsobí trapas, a tak je nútený odísť. Typický mestský chalan sa odrazu ocitá v prostredí, ktoré ani nemohlo byť odlišnejšie od toho, na čo bol predtým zvyknutý. Šéfkuchár Zdeněk (Martin Dejdar) vedie skutočne výbornú reštauráciu so slovenskými špecialitami a Michal dostane šancu znova sa postaviť do kuchyne.

Nové miesto mu prinieslo kolegov, akých by na bývalom mieste nikdy nemal – celebritného majiteľa, bývalého hviezdneho kuchára, ktorý prišiel o kariéru kvôli problémom s alkoholom a niekoľkým rozvodom, ale aj niekdajšiu hokejovú hviezdu, ktorá dnes namiesto puku naháňa zemiaky po panvici.

Michal sa ocitne v hľadáčiku manažérky Lucie (Gabriela Marcinková). Pre mladú a krásnu ženu je chalan z hlavného mesta šancou na nový život po rozchode so ženatým milencom. Množstvo humorných situácií prinesú nielen zamestnanci a hostia reštaurácie, ale aj súperenie s konkurenčným podnikom.

Logo seriálovej novinky Kuchyňa. Foto: TV Markíza
seriál Kuchyňa, Kuchyňa, markíza, Logo seriálovej novinky Kuchyňa.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #oseriáloch #seriál Kuchyňa