Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude z Vlkov druhý detektív Dušo? Sledovanosť sa prepadáva do podpriemeru

Minulý týždeň rozhodne nebol úspešný pre jojkárskych Vlkov, tí postupne klesli do podpriemerných čísiel. Rýsuje sa ďalší slovenský prepadák?

06.02.2018 07:00
Vlci, seriál Vlci, ondrík, germaniová, Foto:
Dokážu Vlci ešte zvrátiť divácky odliv?
debata

Vlci vstupujú do druhého mesiaca vysielania poriadne oslabení. Pri štarte, začiatkom januára, si vybojovali silnejšiu pozíciu ako ich predchodca – Divoké kone. Úvodnú dvojepizódu si pozrelo celkovo 588, respektíve 563-tisíc divákov. Trhový podiel atakoval hranicu 25%.

Nasledujúce týždne síce nepriniesli nezopakovali čísla ako počas premiéry, no stále sa držali v ľahkých nadpriemeroch pri hranici 500-tisíc divákov. Trhový podiel sa pohyboval medzi 21–22%. Výkon seriál začal klesať v druhej polovici januára, keď prvýkrát klesol na 18% s 475-tisícmi divákov.

V závere januára už trhový podiel Vlkov klesol len na 16% s celkovou sledovanosťou 400-tisíc divákov. V diváckej priazni sa tak prepadol k ďalšiemu prepadáku tejto sezóny – detektívovi Dušovi. Televízia JOJ pritom avizovala zmenu vo vysielaní svojho seriálu. Od februára sa Vlci vypracú zo stredajšieho slotu. Budú sa vysielať len v utorok v dvoch častiach za sebou.

Prelom mesiacov pre Jojku nebol úspešný. Posledný januárový deň si Vlci vybojovali hlboko podprierný 12% trhový podiel. Na premiérovú epizódu bolo zvedavých už len 365-tisíc Slovákov. Vlci tak zažili mesiac ako na horskej dráhe. Po raketovom štarte prišiel tvrdý pád. V priebehu mesiaca stratili 200-tisíc divákov. V tomto prípade sa už nedá hovoriť o úspechu.

Seriál pokračuje aj dnes večer už v novej vysielacej schéme. Od 20:35 na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #vlci #oseriáloch