Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Nepodarky alebo kvalita? Ktorý slovenský seriál zaujal najviac?

Začiatok roka sa niesol v znamení seriálových súbojov. Slovenské televízie nedali divákom vydýchnuť a ponúkli im niekoľko nových slovenských seriálov. Niektoré lámali rekordy sledovanosti a prilákali státisice divákov, niektoré bojujú o každého. Hlasujte v ankete a rozhodnite o najobľúbenejšom novom seriáli.

03.02.2018 07:00
debata (11)
Foto: TV Markíza
Susedia, andy kraus, peter marcin, marta sládečková, viki ráková, zuzana tlučková,

1. Susedia (Markíza)

Markíza po desiatich rokoch oživila kedysi kultový sitkom a na obrazovky sa vrátili všetky obľúbené postavy a spolu s nimi hlášky, ktoré zľudoveli. Lázsló, Ildikó, František, Zuza, ale aj Marta počas novoročnej premiéry prilákali k obrazovkám viac ako milión Slovákov a spravili zo svojho comebacku udalosť roka. Sledovanosť každým týždňom klesala, aj napriek tomu Susedia patria medzi najsledovanejšie programy. Nie je prekvapením, že Markíza sa rýchlo dohodla s Andym Krausom na nových častiach, ktoré by sa mohli objaviť na obrazovkách už na jeseň.

Nový denný seriál Oteckovia zrejme odštartuje v... Foto: TV Markíza
oteckovia, Nový denný seriál Oteckovia zrejme odštartuje v januári. Zľava: Filip Tůma, Vladimír Kobielsky, Marek Fašiang, Braňo Deák.

2. Oteckovia (Markíza)

Okrem Susedov sa 1. januára predstavil aj nový denný seriál – Oteckovia. Sú pripravovaní podľa argentínskej predlohy Señores Papis. Vďaka Oteckom sa diváci vrátili do podvečerného slotu, kde dovtedy „trónili“ katastrofálne Rodinné prípady. Seriál sa od začiatku stal diváckym hitom a s pribúdajúcimi týždňami láme čoraz viac rekordov. Dokonca pomohol aj Televíznym novinám, ktorým robí silnú nábehovú krivku. Oteckovia sa postupne driapu k hranici 500-tisíc divákov.

V novinke Detektív Dušo sa predstaví herec... Foto: TV Markíza
detektív dušo, alexander bárta, V novinke Detektív Dušo sa predstaví herec Alexander Bárta.

3. Detektív Dušo

Tretia markizácka novinka – Detektív Dušo – zaujala najmenej. Od pilotnej epizódy bojuje s podpriemernou sledovanosťou. Niet sa čo čudovať. „Vďaka podpriemernej“ kvalite sa mu diváci otočili chrbtom hneď na začiatku. Odľahčená dedinská kriminálka predstavila „slovenského Monka“, Dušo svojím šiestym zmyslom vyrieši takmer každú záhadu, aj prípad stratenej panenky Márie.

Na pozadí ťaživej minulosti sa zrodí láska.... Foto: TV JOJ
vlci, seriál vlci, natália germani, daniel žulčák, Na pozadí ťaživej minulosti sa zrodí láska. Hlavné postavy stvárni herečka Natália Germani a Daniel Žulčák.

4. Vlci (Joj)

Deň po veľkých premiérach na Markíze vtrhli na obrazovky televízie JOJ Vlci. Dramaticko-rodinný seriál o temnej minulosti jednej rodiny, ktorá po rokoch dobieha každého. Oproti Makríze, Joj stavila na vážnejšiu tému – nespravodlivosť, korupcia, prehnité politické zákulisie. Nechýba však ani klasický príbeh lásky.

Herec Juraj Kukura sa predstavil ako rebel -... Foto: Igor Stančík
inšpektor max, juraj kukura, Herec Juraj Kukura sa predstavil ako rebel - inšpektor Max.

5. Inšpektor Max (RTVS)

Verejnoprávna RTVS počkala so svojou novinkou až na koniec januára. Počas poslednej januárovej nedele sa predstavil ďalší pokus o nevšednú kriminálku s Jurajom Kukurom v hlavnej úlohe.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #vlci #Inšpektor Max #oseriáloch #Oteckovia