Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Susedia vedia stále strhnúť masy, dostanú ďalšiu sériu

Prekvapenie sa nekoná. Obnovení Susedia budú pokračovať druhou sériou. Hoci sledovanosť kontinuálne klesá, stále patria medzi najsledovanejšie programy Markízy.

24.01.2018 07:00
susedia Foto:
Susedia ukázali, že vedia strhnúť masy. Mali by pokračovať ďalšou sériou.
debata (5)

Podľa portálu mediaboom.sk sa Markíza dohodla s Andy Krausom a Petrom Marcinom na pokračovaní spolupráce a potvrdili nakrúcanie ďalšej série. K aktuálnym desiatim epizódam teda pribudnú ďalšie. S najväčšou pravdepodobnosťou ďalších desať. Okrem pozitívne ohlasu zo strany divákov, Markíze sa podarilo prepisovať rebríčky sledovanosti. Druhá séria Susedov preto nie je prekvapením. Do vysielania by sa mohla dostať na jeseň tohto roka.

Pondelková štvrtá epizóda opäť zaznamenala pokles v sledovanosti, no nie už tak veľký ako predchádzajúce. Pozrelo si ju celkovo 661-tisíc Slovákov. Epizóda dosiahla rating 13.2% a trhová podiel 33%, čo sú stále vysoké nadpriemery. Avšak po druhýkrát seriál neprekročil 700-tisícovú hranicu. To znamená, že Susedia už nepatrili k najsledovanejším programu, do popredia sa opäť dostáva spravodajstvo TV JOJ.

Zdá sa, že Susedia sa začínajú stabilizovať a najbližšie týždne ukážu reálnu divácku základňu, ktorá bude očistená od príležitostných divákov. Predbežne sa ukazuje, že sledovanosť sa udrží nad 600-tisíc divákmi.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Peter Marcin #Andy Kraus #TV Markíza #oseriáloch