Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Uspeli či pohoreli neopozerané tváre v slovenských seriáloch?

Slovenské televízie začali rok 2018 poriadne zostra. Televízne obrazovky ovládli v hojnom počte slovenské seriály, v ktorých dostali šancu aj nové neopozerané tváre. Priniesli svieži vietor medzi seriálových matadorov? Hlasujte v ankete a vyberte vášho najobľúbenejšieho nováčika.

19.01.2018 07:00
debata (2)
Herec Marek Fašiang  v seriáli Oteckovia. Foto: Markíza
Marek Fašiang Herec Marek Fašiang v seriáli Oteckovia.

Marek Fašiang (Oteckovia)

Fašiang, známy najmä z dabingu a malých epizódnych úloh, konečne dostal priestor, aby naplno ukázal svoj herecký talent ako mladý otecko a vdovec Tomáš, ktorý začína s dcérkou Julkou nový život v Bratislave.

Herečka Mária Havranová ako učiteľka v seriáli... Foto: Markíza
Mária Havranová Herečka Mária Havranová ako učiteľka v seriáli Oteckovia.

Mária Havranová (Oteckovia)

Havranová začínala v jojkárskom seriáli Pod povrchom, neskôr prešla do Záhorskej Bystrice, kde neuspela v Kukučke. Obrat priniesli až Oteckovia, kde stvárňuje milú učiteľku v škôlke Lindu.

Susedku Andrejku taktiež neobišli padajúce dvere

Príspevok, ktorý zdieľa Susedia (@susedia.official),

Dominika Richterová (Susedia)

Herečka je skôr známa z divadelných dosiek. Podobne ako Havranová, tak aj Richterová sa objavila najprv v jojkárskej ZOO, kde hrala vedľajšiu postavu – Luciu. Jej najväčšia príležitosť preraziť sú práve kultoví Susedia, kde stvárňuje domovú dôverníčku Andrejku.

Daniel Žulčák  v seriáli Vlci. Foto: JOJ
Daniel Žulčák Daniel Žulčák v seriáli Vlci.

Daniel Žulčák (Vlci)

Herec síce nie je žiadnym nováčikom, objavil sa vo viacero seriáloch, no vždy iba v malých vedľajších úlohách. Práve vysielaní Vlci na Jojke sú prvou príležitosťou, v ktorej hrá jednu z hlavných úloh – lesníka Andreja.

Natália Germani v seriáli Vlci. Foto: JOJ
Natália Germániová Natália Germani v seriáli Vlci.

Natália Germani (Vlci)

Herečka začínala v docu-soap Deň a Noc, podobne ako Žulčák žiari vo Vlkoch, kde stvárňuje Alicu – trošku naivnú, no spravodlivú dcéru skorumpovaného sudcu Hirscha.

Ivan Krúpa, predstaviteľ hlavnej mužskej úlohy... Foto: JOJ
Ivan Krúpa Ivan Krúpa, predstaviteľ hlavnej mužskej úlohy v seriáli Vlci.

Ivan Krúpa (Vlci)

Krúpa rozhodne nie je hereckým nováčikom, veľkým seriálovým úlohám sa však vyhýbal a venoval sa skôr divadlu a dabingu. Vlci sú v jeho prípade zlom a vdýchol sudcovi Hirschovi neopakovateľné­ho ducha.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #televízia JOJ #TV Markíza #Daniel Žulčák #Dominika Richterová #Ivan Krúpa #vlci #oseriáloch #Mária Havranová #Oteckovia #Marek Fašiang #Natália Germáni