Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Namiesto Rexa Detektív Dušo. Markíza ponúkne novinku s Alexandrom Bártom

Blížiaci sa január bude plný seriálov. Televízie nenechajú divákov vydýchnuť a počas dlhých zimných večerov im ponúknu svoje nové seriály. Televízia Markíza okrem Susedov a Oteckov ponúkne novinku s názvom Detektív Dušo, v hlavnej úlohe s Alexandrom Bártom a Petrou Vajdovou.

19.12.2017 07:00
detektív dušo, alexander bárta, Foto:
V novinke Detektív Dušo sa predstaví herec Alexander Bárta.
debata

Detektív Dušo dostane priestor od 11. januára v slote, v ktorom sa doteraz vysielal Rex. Okrem Bártu a Vajdovej sa v seriáli objavia: Táňa Radeva, Miro Noga, Gregor Hološka či Ondrej Kovaľ.

Seriál sa odohráva v malom mestečku Bystrica, ktoré láka atrakciami turistov, má chemickú fabriku, firmu na výrobu záhradných mechanizmov, golfový klub aj futbalové družstvo.

Detektív Dušo Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
V novom seriáli sa objaví aj Miroslav Noga.

„Dej je odľahčený humornými dialógmi, vtipnými postavičkami Pata a Mata, a dokonca až bizarnými situáciami, ktoré vie vymyslieť len sám život. Dušo Štefánik (Alexander Bárta) určite nepatrí k typickým detektívom,“ uvádza Markíza.

„Okrem prekrásnych kútov Slovenska, v ktorých sa seriál natáčal, uvidíte aj neopakovateľné kulinárske umenie Dušovej mamy (Táňa Radeva), zarážajúcu nešikovnosť dvoch policajtov Patrika (Gregor Hološka) a Martina (Ondrej Kovaľ), ako aj zábavné situácie vyplývajúce z klasických medziľudských vzťahov,“ uzatvára televízia v anotácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Bárta #oseriáloch #Detektív Dušo