Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriál Vlci otvára neobvyklá úvodná pieseň. Bude sa niesť v duchu klasiky

Televízia JOJ od 2. januára uvedie seriál Vlci, ktorý bude výnimočný tým, že jeho ústredná pieseň bude na slovenské pomery neobvyklá. Doteraz sa tento typ piesne nevyužil. Divákov môže príjemne prekvapiť.

16.12.2017 07:00
vlk, vlci, seriál Vlci, Foto:
Tvorcovia zvolili ako symbol seriálu práve Vlkov. Vlk je totiž charakterovo v súlade s hlavnou postavou.
debata (2)

Skladba má názov In questa valle (V tomto údolí). Autorkou hudby sa stala Ľubica Čekovská, ktorá skladbu nahrala so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu. Okrem orchestra budete mať možnosť počuť aj dva hlasy, a to Igora Kucera a Svetlanu Rymarenko.

„Som rada, že som dostala požiadavku napísať skladbu pre živé teleso. Bola to pre mňa výzva. Okrem symfonického orchestra budete v skladbe počuť dva krásne hlasy, a to tenor Igora Kuceru a mezosoprán Svetlany Rymarenko. Pieseň som vytvorila ja, text napísal Peter Kollár a umelecký preklad do talianského jazyka urobil Davide Maggioni. Pevne dúfam, že sa bude páčiť,“ prezradila o skladbe Čekovská.

Seriál vytvorili pre televíziu JOJ osvedčená dvojica – kreatívna producentka Danica Hričová a výkonný producent Pavol Polner. Režijne si ho zobral na starosti Matúš Libovič.

Postavy jojkárskej seriálovej novinky Vlci Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Milan Ondrík a Anna Javorková  v seriáli Vlci.

„Diváci môžu očakávať príbeh plný napätia a vášne v krásnych exteriérových lokalitách ako je horáreň v Doľanoch alebo v kaštieli v Malých Vozokanoch. Dej 40-dielneho seriálu je voľne inšpirovaný skutočnými politickými vraždami z 90. rokov 20. storočia,“ prezradila o seriáli Danica Hričová.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #vlci #oseriáloch