Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza spúšťa nový denný seriál. Oteckovia majú hviezdne obsadenie

Televízia Markíza vstúpi do druhej polovice televíznej sezóny silnejšia o denný seriál, ktorý dlhodobo absentoval na jej obrazovkách. Už čoskoro sa objaví novinka Oteckovia, s hviezdnym obsadením.

11.12.2017 07:00
oteckovia, Foto:
Nový denný seriál Oteckovia zrejme odštartuje v januári.
debata (10)

Markíza stavila na známe tváre Vladimíra Kobielskeho, Filipa Tůmu, Braňa Deáka a Mareka Fašianga.

Príbeh sa zameria na štvoricu otcov: Tomáša (Fašiang), Vlada (Tůma), Mareka (Kobielsky) a Alexa (Deák), ktorí spoločne prežívajú strasti, ale aj slasti rodinného a pracovného života. Počas rôznych príbehov, ktoré prináša život každý deň zistia, že úloha otcov a manželov nie je vôbec jednoduchá, ak ju chcú vykonávať čo najlepšie.

Postava Vlada (Tůma) bude s manželkou (Monika Hilmerová) vychovávať troch synov, je živiteľom rodiny a myslí si, že jeho vzťah so ženou je ideálny. Žije v ilúzií, ktorá sa čoskoro skončí.

Marek (Kobielsky) po nevydarenom manželstve skúša svoju druhú šancu na šťastie. Nová manželka mu práve porodila syna a on sa iba zžíva s úlohou rodiča.

Alex (Deák) je typický prototyp workoholika a trošku namysleného egocentrika. Pracuje ako právnik. Má rád svoju prácu, postavenie, ženy, rešpekt, ktorý sa mu dostáva a užíva si luxus. Jedného dňa sa však zamiluje…

Tomáš (Fašiang) prichádza do mesta. Dovtedy žil v Tatrách a začína úplne nový život na inom mieste. Medzi ostatnými mužmi nebude práve najobľúbenejší.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Filip Tůma #Vladimír Kobielsky #Braňo Deák #oseriáloch #Oteckovia #Marek Fašiang