Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rozosmeje vás Maštalír? Novinka Semafór vsádza práve na to

Televízia JOJ pripravuje ďalšiu komediálnu novinku s názvom Semafór, do vysielania sa dostane v roku 2018.

18.10.2017 12:00
Semafór, maštalír, nahálka, Foto:
Semafór je rodinná komédia o priateľstve medzi troma najlepšími kamarátmi-tridsiatnikmi.
debata (1)

Semafór je licencovaný seriál, ktorý bol z pôvodného izraelského formátu úspešne adaptovaný už v mnohých krajinách, vrátane USA či Ruska. Môže sa pochváliť nielen mimoriadnym diváckym záujmom po celom svete, ale tiež prestížnou cenou International Emmy Awards z roku 2010.

V slovenskej adaptácii Semafóru sa diváci môžu tešiť na skvelý humor, vtipné scény, ktoré napísal sám život. V hlavných úlohách sa predstavia: Tomáš Maštalír, Martin Nahálka, Stanislav Majer, Dominika Žiaranová. V epizódnej úlohe sa ukáže herečka Zuzana Marošová. Zárukou kvality sú tiež overení tvorcovia populárnych seriálov Naši či 1890. Režisérom novinky je Peter Begányi a nakrúca sa 20 epizód.

Seriál prinesie príbeh o priateľstve medzi troma najlepšími kamarátmi-tridsiatnikmi, o ich romantických vzťahoch a o živote. Keď máte po tridsiatke, život je tak trochu ako semafór. Ako slobodný si preletíte na zelenú. Ak ste v stálom vzťahu, niektoré veci sú nové a zaujímavé, no oranžové svetlo už bliká. A keď už ste ženatý a máte deti, svieti vám červená – ste zaseknutí a myslíte si, že lepšie to už nebude. Na semafóre sa však svetlá stále menia. A tak je to aj v živote.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #semafor #Tomáš Maštalír #TV JOJ