Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne sú tu po koronakríze nové seriály! Bude z tohto svetový megahit?

Americká televízia NBC spúšťa novú televíznu sezónu a konečne aj s úplnými novinkami. Počas koronakrízy sa totiž nič nové neprodukovalo a do vysielania sa podarilo vrátiť iba overené hity. Teraz po dvojročnej pauze je všetko inak a aj televízne vysielanie sa vracia do normálu.

12.10.2021 07:00
La Brea, natalie zea, Foto:
Nový seriál La Brea sľubujú poriadnu dávku drámy, ale aj skvelých špeciálnych efektov.
debata
tvoja mini tvár znie povedome, puškárová, kuly, šebová, Čítajte aj Markíza vytasí veľké jesenné prekvapenie! Prichádza detská verzia kultovej šou

Televízie tak opäť budú bojovať o priazeň divákov nielen s overenými veteránmi, ale pokúsia sa pretlačiť aj úplné novinky, ktoré to budú mať o to ťažšie, že do vysielania ich ponúkne aj konkurencia. Je to závan starých dobrých časov spred pandémie, keď televízny boj o dostatočne veľké publikum bol nemilosrdne vybičovaný.

Jednou z prvých potenciálne veľkých noviniek je La Brea. Dráma s prvkami sci-fi, ktorá je nabitá filmovými špeciálnymi efektami a pomerne nezvyčajnou ústrednou témou. Los Angeles je zvyknuté sa menšie otrasy pôdy, avšak teraz je ich čoraz viac a intenzívnejších. Všetko vygraduje obrovskou tragédiou, keď časť mesta sa postupne prepadne do zemských hlbín. Tajomných kráterov začne pribúdať a nikto si nevie vysvetliť ich pôvod.

THE LAST DUEL Čítajte aj Dvaja známi herci sa zamilovali do príbehu starého viac ako 600 rokov. Bojujú muži, hrdinkou je ale žena

Pozrite si prvých päť strhujúcich päť minút zo seriálu La Brea!

Do jedného takého sa prepadne aj časť rodiny Harrisovcov, ktorej členovia sú hlavnými postavami. Kým „hore“ si myslia, že tí, ktorí sú „dole“ sú mŕtvi, tak sa ukazuje, že sa prepadli do pravekého sveta plného prehistorickej fauny a flóry. Ako sa však dostanú späť hore? Sú odsúdení žiť navždy v prostredí, ktoré Zemi vládli pred miliónmi rokov? Do deja vstúpia tajomné vízie jedného z členov klanu Harrisovcov, ktoré ho dlhodobo trápili. Teraz sa jeho nočné mory splnili. Je v nich však ukrytý kľúč, ako sa dostať späť?

Hlavnú úlohu v novom seriáli stvárňuje obľúbená herečka Natalie Zea ako Eve Harrisová.

Pozrite si trailer k novému seriálu La Brea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022 #La Brea