Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálová žatva sa začína! Začiatok jesene prináša so sebou najlepšie hity

Nová televízna sezóna sa naplno rozbehla s úderom prvých septembrových dní. Praví seriáloví fanúšikovia vedia, že tento mesiac prinesie skvelé kúsky, na ktoré sa dlho čakalo.

14.09.2021 07:00
The Morning Show, aniston, witherspoon, Foto:
Highlightom septembra bude aj premiéra druhej série hitu The Morning Show.
debata
sestričky 4, sestričky, Čítajte aj Zdrvujúca rana pre Markízu: Sestričky zdecimovala nielen Jojka, ale aj RTVS

1. The Morning Show

Streamovacia platforma Apple TV+, dostupná aj u nás, po dvoch rokoch prináša druhú sériu svojho najväčšieho hitu. Jennifer Aniston a Reese Witherspoon sa vracajú, aby opäť obarili divákom svojou totálne tvrdou a nekompromisnou sondou do falošného sveta šoubiznisu. Táto séria prichádza s ročným meškaním spôsobeným koronakrízou, o to viac sú nová desiatka častí očakávaná. Príbeh sa začne presne tam, kde sa jednotka skončila. Teraz sa bude bojovať o to, aby sa škandály zamietli pod koberec a pred kamerami vyzeralo všetko idylicky, aby diváci mali pocit, že sa nič nestalo. Druhá séria štartuje 17. septembra.

seriál nemocnica, juraj bača, Čítajte aj Spokojná Jojka: Jej nová lekárska dráma ustála aj príchod hlavnej konkurencie

2. Foundation

Túto jeseň Apple TV+ sa chce vrátiť na výslnie! Cez koronu neprodukovala takmer žiadny pôvodný obsah, keďže to nebol možné. Teraz chŕli jeden hit za druhým. Diváci dostanú úplnú novinku. Pôjde o sci-fi seriál, o ktorom sa dlhodobo tvrdilo, že ide nesfilmovateľné dielo. Všetko sa dá, keď sa chce a keď sa k tomu pripojí rekordný rozpočet. Foundation sa začína 24. septembra.

scény z manželského života, oscar issac, jessica chastain, Čítajte aj Niekedy je menej viac! Pripravte sa na iba päťdielnu, ale svetovú seriálovú chuťovku

3. Ordinary Joe

Televízia NBC prináša zaujímavú novinku s názvom Ordinary Joe. Ako už názov naznačuje, hlavnou postavou bude istý Joe. Avšak bude sa sledovať variácia troch jeho potenciálnych životov. Ukáže sa, ako niekedy len jedno rozhodnutie dokáže zmeniť úplne všetko!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Morning Show #seriál Foundation #televízna sezóna 2021/2022 #Ordinary Joe