Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aj v lete sa dá fantasticky zabaviť pri telke! Toto sú top tipy, ktoré si určite pozrite

Leto je primárne o oddychu a užívaní si krásneho počasia. Avšak k dobrej nálade je potrebný aj humor. A ten vedia dodať skvelé seriálové a filmové tipy. HBO GO ich počas leta ponúka hneď niekoľko! Vyberiete si?

03.08.2021 07:00
teória veľkého tresku, the big bang theory,... Foto:
Zabavte sa v lete aj s Teóriou veľkého tresku.
debata

1. Priatelia

Ponorte sa do sŕdc a myslí šestice priateľov žijúcich v New Yorku, skúmajúcich úzkosti a absurdity skutočnej dospelosti. Tento sofistikovaný kultový seriál ponúka veselý pohľad na randenie a prácu vo veľkomeste. Ako si Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler a Ross dobre uvedomujú, hľadanie šťastia často zdanlivo prináša oveľa viac otázok než odpovedí. Kým sa snažia dosiahnuť vlastné naplnenie, starajú sa jeden o druhého v tejto vzrušujúcej dobe, kedy je možné úplne všetko – kým máte priateľov.

priznanie, seriál priznanie, Čítajte aj RTVS nakrúca "nové" Hniezdo: Zvládnu Slováci kontroverznú novú ústrednú tému?

2. Teória veľkého tresku

Dvaja mladí fyzici Leonard a Sheldon žijú v ich vlastnom svete a skutočný život im nič nehovorí. Rozumejú úplne všetkému, od neprekonateľnej gravitácie čiernych dier po zložitú štruktúru atómov. Zlom v ich živote nastane, keď sa k nim nasťahuje nová krásna susedka Penny, ktorá nevie pochopiť svet Leonarda a Sheldona, a preto často vznikajú zábavné situácie…

pán profesor, Čítajte aj Markíza potvrdzuje štart ťažiskového seriálu! Vráti sa megahit a bude mať viac častí

3. The Walking Dead

Doprajte si cez leto aj poriadnu drámu! Strhujúca dráma, inšpirovaná jedným z najúspešnejších a najobľúbenejších komiksov všetkých čias, ktorého autorom je Robert Kirkman. Zachytáva život v mesiacoch a rokoch nasledujúcich po zombie apokalypse. Pod vedením Ricka Grimesa (Andrew Lincoln) cestuje jeho rodina i ostatní preživší naprieč americkou Georgiou v snahe nájsť nový bezpečný domov. Každodenný boj o prežitie však v mnohých z nich prebudí bezbrehú krutosť, ktorá pramení v tých najtemnejších zákutiach ľudskej duše. Čoskoro zistia, že strach ľudí, ktorí zostali živí, je oveľa zákernejší než zombíci pobehujúci okolo.

Sex v meste

Carrie Bradshaw je úspešná novinárka, ktorá seba a svoje 3 najlepšie kamarátky použila ako pokusné králiky pri skúmaní možností 30-ročnej ženy, ktorá sa chce zabaviť v meste plnom serióznych slobodných mužov, ktorí si myslia, že záväzky a povinnosti sú pre tých druhých. Carrie žije sama a obdobie hľadania toho pravého je pre ňu a pre jej 3 rovnako krásne a inteligentné kamarátky zdrojom večnej inšpirácie a úvah. Carrie navyše svoje skúsenosti z newyorských večierkov môže dokonale zúročiť v pravidelných novinových stĺpčekoch, nazvaných príznačne Sex v meste. Stačí sa len pozrieť okolo seba, na svojich priateľov a najlepšie kamarátky.

oteckovia, sestričky, bodka, slovania, Čítajte aj Budete milosrdní k televíziám? Začína sa hľadanie najlepšieho slovenského seriálu

Trilógia Pán prsteňov a Hobit

Doprajte si neopakovateľný výlet do legendárnej Stredozeme. Na HBO GO sú k dispozícii obe trilógie od režiséra Petera Jacksona.

Harry Potter

Osemdielna filmová sága o mladom čarodejníkovi nikdy neomrzí. Dá sa pozerať dokola a dokola a k dispozícii je aj slovenský dabing.

James Bond

Ten, kto má rad akciu a neopakovateľný štýl agenta 007 s povolením zabíjať si príde počas leta na svoje!

Filmy o superhrdinoch

Fanúšikom superhrdinov sú k dispozícii filmy z dielne DC Comics. Nechýba najnovšie pokračovanie Wonder Woman, ale Nolanova trilógia o Temnom rytierovi, Liga spravodlivosti, Joker a iné!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Go #oseriáloch #leto 2021