Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zábava zaručená! Rúti sa šialený animák, pri ktorom aj Simpsonovci blednú závisťou

Zábavy nikdy nie je dosť. Tobôž, ak je kvalitná. Slovenskí diváci sa môžu tešiť na všetky série šialeného animovaného seriálu Rick a Morty, pre mnohých je tento seriál ešte lepším zážitkom ako kultoví Simpsonovci. Vyznačuje sa naozaj neštandardným humorom.

21.06.2021 07:00
rick a morty, Foto:
Animovaný seriál Rick a Morty prichádza na Slovensku. K dispozícii budú všetky série.
debata (2)

Rick a Morty je obľúbený a cenami ovenčený animovaný komediálny seriál, ktorého polhodinové epizódy vysiela kanál Adult Swim. Rozpráva príbeh sociopatického geniálneho vedca, ktorý zaťahuje svojho hanblivého vnuka do šialene nebezpečných dobrodružstiev po celom vesmíre. Rick Sanchez žije u rodiny svojej dcéry Beth a v jednom kuse ju aj svojho zaťa Jerryho a vnúčatá Summer a Mortyho zapája do svojich medzigalaktických dobrodružstiev.

mare of easttown, Čítajte aj Nadľudský výkon hviezdnej herečky! Tento seriál si zaslúži prestížne ocenenie

Fanúšikovia seriálu z celého sveta sa môžu tešiť na obriu dávku noviniek zo sveta Ricka a Mortyho, a to 21. júna – počas Dňa Ricka a Mortyho, fantastickej oslavy s ukážkami, zábermi z natáčania a špeciálnymi prekvapeniami v televízii, digitálnych médiách aj na sociálnych sieťach, ktorou odštartuje celosvetová premiéra novej série.

oteckovia, Čítajte aj Ľadová sprcha od divákov pred letom! Oteckovia s finálovou časťou zažili svoje dno

Piata séria oceňovaného animovaného seriálu prichádza na HBO GO. Dostupné budú aj predchádzajúcej série (1 – 4). Všetky série seriálu budú dostupné na HBO GO od 21. júna.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Go #oseriáloch #Rick a Morty