Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto si nenechajte ujsť! Na Slovensko prichádza skvelá seriálová chuťovka

Kto nemá program na víkend, tak musí rozhodne skúsiť seriál od tvorcu Sexu v meste alebo súčasného hitu na Netflixe - Emily v Paríži. Prichádza Younger!

28.05.2021 07:00
younger, znova 20, Foto:
Komediálno-romantický seriál Younger bude konečne dostupný aj na Slovensku.
debata

Televízia Markíza naďalej výrazne posilňuje seriálový obsah na svojej streamovacej platforme Voyo. Diváci sa dočkajú skvelého kúsku, seriálu Younger (Znovu 20).

priatelia, Čítajte aj Recenzia: Návrat Priateľov je epický, skvelý, plný emócií. Treba si ho naplno užiť

Dej seriálu sa odohráva v New Yorku, v ktorom žije rozvedená, štyridsaťročná žena Liza Miller (Sutton Foster) s dvoma deťmi. Tá sa snaží dostať opäť do sveta pracujúcich. Zisťuje však, že v jej veku sa ťažko začína od nuly.

normal people, Čítajte aj Čo je obyčajné, to nie je zlé! Tento seriál je brilantný kúsok, ktorý zasiahne každého
Seriál Younger je dostupný na Slovensku! Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Seriál Younger.

V bare sa náhodou stretne s jedným mladíkom, ktorý ju presvedčí, že pôsobí mladšie. A tak sa s pomocou jej najlepšej priateľky Maggie (Debi Mazar) snaží o to, aby vyzerala ako 26-ročná.

prodigal son, Čítajte aj Tento seriál čaká na slovenskú premiéru a už teraz má problém! Bez milosti ho zrušili

Vyzbrojená novým sebavedomím získava miesto asistentky temperamentnej Diany (Miriam Shor), kde sa zoznámi a spojí so svojou novou kolegyňou a spolupracovníčkou Kelsey (Hilary Duff), aby získala prácu snov. Musí sa len postarať o to, aby jej tajomstvo nikto nezistil.

Na streamovaciu službu pribudne postupne šesť sezón zo siedmich, dostupný bude český dabing.

Vyznávači kvalitného krimi ocenia fínsky seriál Čierne vdovy (Black Widows), ktorý si predplatitelia budú môcť vychutnať od piatka, 4. júna. Príbeh troch žien, ktoré ovdoveli po tom, čo čln s ich manželmi vybuchol počas rybačky, si získal fanúšikov po celom svete a adaptovali ho v niekoľkých ďalších krajinách.

Pribudol aj nórsky kriminálny seriál Nobel, v ktorom sa hlavný hrdina Erling Riiser sa vracia domov do Osla z Afganistanu, kde ako vojak zažil traumatickú vojenskú službu. Necelý deň po jeho návrate dostáva rozkaz, ktorý neprišiel od jeho veliteľa. A tak musí zistiť, kto za celým plánom stojí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #oseriáloch #televízia Markíza #Younger