Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka poriadne prekvapila! Váš obľúbený akčný seriál sa vracia a bude to šokujúce

Televízia JOJ má vo zvyku skúšať vysielať najnovšie akvizičné seriály aj v hlavnom vysielacom čase, aj napriek tomu, že trend sledovanosti hovorí niečo iné. Stane sa však, že niektoré kúsky naplno zaujmú.

06.05.2021 07:00
911, seriál 911, Foto:
Jojka poteší Slovákov. Expresne rýchlo prinesie novú sériu hitu 911.
debata

To je aj prípad seriálového hitu 911, ktorý si Slováci doslova zamilovali. Jojka nové série vysielala v lete, čím si zabezpečila vysokú sledovanosť mimo hlavnej sezóny. A najmä v letných mesiacoch, keď sa nevysielajú premiéry bol tento seriál ako zjavením. Minulý rok vysielala tretiu sériu a doslova ňou valcovala. Neskôr k tomu pridala aj prvý spin-off 911: Texas. V roku 2021 nastáva zmena!

delukse, zuzana fialová, marián mitaš, Čítajte aj Definitívny koniec Slovanov sa blíži! Čo spraví Jojka? Pripravte sa na toto...

Jojka viac nebude čakať na leto a skúsi to, s týmto silným formátom, počas hlavnej sezóny, čo sa doteraz ešte nestalo. A to v čase, keď štvrtá séria 911 sa iba dovysielala a už prichádza na Slovensko! Štvrtá séria štartuje už 6. mája.

Fanúšikovia sú už zvyknutí, že tento seriál začína nové sezóny naozaj bombasticky. A ani tentokrát to nebude inak. Štvrtú sériu otvorí pretrhnutie obrovskej hrádze a Los Angeles čakajú znova ťažké chvíle. Odnesie si to dokonca aj ikonický nápis Hollywood!

Zrodila sa hviezda, Čítajte aj Nečakaný filmový trhák! Čo pozerali Slováci vo veľkom na Markíze?

Pozrite si prvé ukážky z najnovšej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál 9-1-1