Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Špeciálny televízny deň je tu! Slováci sa dočkajú kultového sitkomu, ale aj filmového hitu

Od štvrtka, 15. apríla, na HBO GO prichádzajú veľké televízne chuťovky. Slováci budú mať o zábavu postarané!

15.04.2021 07:00
debata (2)

Určite mnohých poteší príchod seriálových Priateľov na HBO GO, skvelou správou je, že bude dostupný aj slovenský dabing. Seriál Priatelia je jedným z najlepšie hodnotených televíznych seriálov, je víťazom niekoľkých Zlatých glóbusov, cien Emmy a držiteľom mnohých nominácií. Vďaka šikovnému a sofistikovanému humoru dáva každá časť možnosť nazrieť do pocitov a myšlienok hlavných postáv – skupiny priateľov žijúcich v New Yorku.

firefly lane, katherine heigl, Čítajte aj Návrat problémovej herečky s pošramoteným renomé: Naplno hviezdi v rafinovanej dráme

K dispozícii bude všetkých 10 sezón a teda 236 epizód. Pred pár dňami sa navyše ukončilo nakrúcanie dlho avizovanej špeciálnej epizódy, v ktorej sa, po prvýkrát od skončenia pôvodného seriálu, stretnú všetci herci. Premiéra sa očakáva ešte tento rok.

A to nie je všetko! Počnúc, dnešným dňom, bude dostupné aj druhé pokračovanie Wonder Woman, ktoré malo premiéru len koncom minulého roka. Kvôli dopadom koronakrízy tento film sa v mnohých krajinách nedostal ani do kín. Na Slovensku sa premietal približne týždeň, kým sa opäť kiná zatvorili.

ally mcbeal, ally mcbealová, Čítajte aj Jeden z najlepších komediálnych seriálov sa zrejme vráti! Na koho sa môžete tešiť?

Kormidla sa opäť ujala režisérka Patty Jenkins a v hlavnej úlohe sa vracia Gal Gadot. Film Wonder Woman 1984 z dielne Warner Bros. Pictures nadväzuje na štyri roky staré filmové predstavenia Wonder Woman, hrdinky zo superhrdinských komiksov DC. V ďalších úlohách sa predstavia Chris Pine ako Steve Trevor, Kristen Wiig ako Cheetah, Pedro Pascal ako Max Lord, Robin Wright ako Antiope a Connie Nielsen ako Hippolyta.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #HBO #Gal Gadot #HBO Go #oseriáloch #Wonder Woman: 1984